Door allergie minder energie? Dan is een meting van je lichaamsgesteldheid en het aanpakken van de oorzaak geen overbodige luxe.

Weg met allergieën

Baal jij ook zo van allergische reacties? Deze kunnen ontstaan door pollen,  maar ook door eten, huisdieren of door middelen die je gebruikt om je te verzorgen. Hoe ga je hier mee om? Hoe om je er weer vanaf?

Bijvoorbeeld:

  • Je verheugt je op de lente en de zomer, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen of niet meer goed uit je ogen kunt kijken door de tranen of het branden.
  • Je ziet een prachtige kat, loopt er op af wilt deze aaien. Had je het maar niet gedaan! Een half uur later zit je met traanogen en voel je je raar.
  • De hond van de buren komt blaffend op je af en je maakt je al zorgen. Ja hoor. Daar ga je…. het lijkt wel of het niezen niet wilt ophouden. Je wordt er moedeloos van.
  • Allergieën ontstaan door diverse factoren. De verzuring van het lichaam kan hierin een rol spelen. Deze wordt gezien als welvaartsziekte nummer 1.
  • Ook het goed moeten smeren tegen de uv-stralen helpt tot het vormen van allergische reacties. Normaal raak je door transpiratie je afvalstoffen via de huid kwijt. Door het gebruiken van crèmes en in het bijzonder de zonnebrandcrèmes wordt de huid afgesloten. Hierdoor kan geen straling via de huid naar binnen en ben je beschermd voor verbranding door de zon, maar er kunnen ook geen afvalstoffen meer naar buiten. Deze afvalstoffen gaan onder de huid broeien, waardoor een zonneallergie kan ontstaan. Zeker met een verzuurde huid heb je hier meer last van.
  • Je huid kriebelt of tintelt en zit vol kleine bultjes. Dit alles vergt alleen maar energie. Hoe zou het zijn om zonder allerbie, irritatie aan de huid of tranende ogen rond te kunnen lopen?

Heb je last van een allergie en wil je er vanaf of wil je het voorkomen? Neem contact op en vraag naar of ervaar de mogelijkheden.

Vragen of een afspraak maken?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Stel hier je vraag / Maak een afspraak

Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.