Persoonlijk leiderschap in beweging

Datum en tijd:
samen bepalen

Duur training


duur: 2 dagen

Investering


€ 444,00

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie

Praktijk Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6414 CB Heerlen

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

[mc4wp_form id=”5684″]

Persoonlijke ontwikkeling op een breder level. Je wordt letterlijk in beweging gebracht om je niet alleen je bewuster te worden van je mogelijkheden, maar deze ook daadwerkelijk toe te leren passen.

Herken je 1 van onderstaande reacties?

 • Het wordt me even allemaal te veel.
 • Nieuwsgierig wat er nog meer in mij zit.
 • Ik wil meer tijd voor mezelf.
 • Ik houd me krampachtig aan wat ik ken.
 • Ik durf niet te veranderen ook al wil ik dat eigenlijk wel.
 • Ik durf deze levensstijl niet los te laten ook al vind ik deze niet fijn.
 • Wie ben ik.
 • Wat wil ik nu eigenlijk echt.
 • Hoe ontwikkel ik mijn passie
 • Hoe blijf ik bij alles wat er om me heen gebeurt bij mezelf?
Als je als persoon niet goed bent afgestemd op dat wat werkelijk bij je hoort, raak je ontrouw aan jezelf en kan je in een mentale spiraal verstrikt raken van overleven en functioneren, maar eigenlijk niet echt te leven. Je kan hier zelfs echt ziek van worden. Wat beweegt jou te doen wat je doet? Ben je bewust dat afstemming op jezelf en anderen effect heeft op zowel je carrière, relaties, studie als privé.

Opbouw van de 2 VIP dagen
Door naast theorie, gesprekken en creativiteit, je lijf als informatiebron te gebruiken kwam er hele nieuwe informatie naar voren die je met je hoofd niet kon bedenken. En dat is precies wat hier wordt aangepakt. Ik zet je in beweging en laat je lijf de hoofdrol spelen met als doel om in dezelfde situatie nieuwe informatie te krijgen. Je komt weer in je eigen authentieke kracht te staan.

Want waarom doe je zoals je doet en wat gebeurt er als je het eens anders doet. Je lijf vertelt het je direct! Wat doet het met je gedachten en gevoel als je eens buiten de lijntjes gaat kleuren; anders gaat bewegen in dezelfde situatie? Ik daag je  uit om te onderzoeken hoe het bij jezelf werkt. Niets is goed of fout, gewoon waarnemen wat er gebeurt. Dat is spannend, maar ook heel opwindend, want het geeft je ook de kans om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken, geeft je inzicht in hoe jij met jouw energie en kwaliteiten omgaat en helpt je eventuele nieuwe keuzes te maken. Wat geleerd wordt kan je daarna meteen in de praktijk toepassen.

Deze training is een mooie aanvulling op
de online training
De Overprikkelde Ikke

Deze training is eveneens toepasbaar binnen organisaties
Binnen organisaties wordt samen met de opdrachtgever een training op maat samengesteld voor een medewerker alleen of voor een team op het gebied van verbale en non-verbale communicatie en opkomen voor jezelf, waarin persoonlijke veiligheid is ingebouwd. Gewerkt wordt aan een optimaal zichtbaar resultaat ten gunste van zowel beide partijen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en ik vertel je welke andere bedrijven je hier al in zijn voorgegaan.

Meld je hier aan

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Kies je Training (verplicht)

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Hartelijke groet en leef je Passie!, Ingrid Huskens-Hermens

  De genius van het leven heet Beweging
  Friedrich Julius Hammer