Met plezier naar je werk en gemotiveerde mensen op de werkvloer? Leer zowel individueel als in groepsverband anders kijken naar je werksituatie.

Werknemer

Veranderingen op de werkvloer, wat doet dat met jou? Kan je omgaan met de stress of raak je overspannen of in een burn-out? Hoe ga jij er mee om als jouw functie, taakverdeling of werklocatie rigoureus gaat veranderen? Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit. Word je onvoldoende uitgedaagd. Kost je werk je positief of negatief veel energie. Ben je toe aan iets anders? Stort je wereld in als je boventallig wordt verklaard of biedt dit nieuwe perspectieven? Merk je dat het team niet werkt zoals verwacht? Jouw huidige functie wordt anders ingevuld? Jouw werkplek verplaatst? Jouw leidinggevende wordt vervangen? Je dient te verhuizen naar een andere afdeling of locatie? Hoe ga je hier nu mee om? Veranderingen binnen een organisatie kunnen grote impact hebben op jouw financiële en emotionele situatie. Dit heeft zijn weerslag op je werk- en privé situatie. Verwarring en onzekerheid over hoe de functie verdeling of locatie veranderingen zullen uitpakken is een logisch gevolg. Zeker als je kostwinner bent. Leef je Passie ontwart samen met jou de ontstane gedachten knopen en begeleid naar een heldere uitkomst.

Werkgever/Leidinggevende

Leef je Passie helpt mee met zowel kleine als grote bedrijfsveranderingen.
In een veranderende omgeving binnen de organisatie heeft een deel van de medewerkers de neiging zich af te zetten tegen alles wat anders is dan gewend. Het gaat vaak helemaal niet om de verandering, maar om het feit dat ze de gewoonte, het bekende verplicht moeten loslaten en het eng vinden om het onbekende, het nieuwe een kans te geven. In dit traject helpt Leef je Passie, zowel de leidinggevende als de medewerker individueel en in eventueel in groepsverband mee te groeien van de huidige naar de nieuwe situatie.

Coachingsabonnement

Drie-maands abonnement
Dit persoonlijk traject van 3 maanden start met een intake.

Daarin worden afspraken gemaakt voor coaching off en online, zoomgesprekken, tests, scans, consulten en plan van aanpak. Daarnaast wordt huiswerk en extra persoonlijke ondersteuning aangeboden.

Investering:
Personal Coachingstraject van 3 maanden € 1.500,00.

Maak een afspraak

 1. Plan afspraak 
  Blader door de agenda door op het rode kalendertje te klikken.
  Kies een datum in de kalender.
  Klik daarna op +reservering toevoegen.
 2. Kies consultsoort (inloggen is niet nodig)
  Is het je eerste consult, druk dan op ‘intake’ en anders een andere consultsoort.
  Je krijgt de tijden per uur te zien die nog open staan op de door jou gekozen datum.

  Klik op rechter kruisje bij de regel met de door jouw gekozen datum en tijd.
 3. Gegevens
  Vul je gegevens in & klik op “Maak Reservering”.
 4. Betaling
  Betaal zorgeloos vooraf of klik op betaal later.
 5. Afronden
  Rond je betaling af en/of wacht op je orderbevestiging per mail.
  Soms ontvang je hierna ook nog een goedkeuring. 
 6. Je afspraak is gelukt!
  Je ontvangt 2 dagen voor de afspraak per mail nog een reminder.
 7. Wil je tussen de stappen terug naar het beginscherm, druk dan op vrij.

Als je houdt van wat je doet dan doe je dit succesvol.