Wat kan je allemaal met een biotensor doen

Stap voortgang:

 

Wat kan je allemaal met een biotensor doen

De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische trillingen en functies.

De biotensor maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen, correcties en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

 • Allergieën
 • Voedselcombinaties
 • Vragen
 • Emoties
 • Kleuren
 • Diverse producten
 • Testen van je energie
 • Chakra’s balanceren
 • Mineralen
 • Water soorten en hoeveelheden
 • Homeopatische en andere middelen
 • Organen
 • Geopatische belasting
 • Voedselcombinaties
 • Vitaliteit van het lichaam
 • Aardstralen
 • Straling op specifieke plaatsen
 • Medicijnen wel/niet geschikt voor jou
 • Virussen, schimmels en parasieten
 • Vitamines, mineralen en homeopathie
 • Juwelen en amuletten op uitstraling
 • En nog veel meer.

Leren omgaan met trillingen

Je bent ongetwijfeld al op de hoogte dat alles in het universum en op aarde bestaat uit trillingen. Alles heeft dan ook zijn eigen trilling. Een kop koffie heeft een andere trilling dan een kop thee. Organen hebben ook allemaal een verschillende trilling die de biosensor waarneemt en weergeeft in beweging zo ook bij de bepaling van energie.

Daarom is het ook belangrijk dat de gebruiker van een biosensor zeker de basisvaardigheden vloeiend beheerst en weet wat zij moet doen als de biosensor gaat draaien, heen en weer beweegt, half elliptische vormen draait, diagonaal beweegt, stil blijft staan, afwijzend is, verbinding legt, links- of rechtsom draait etc.

Ons lichaam en water
Ons lichaam bestaat voor 70% in water. Water is een bijzondere substantie op aarde die letterlijk levens brengend is. De Japanse wetenschapper Masaru Emoto had door middel van fotografie van waterkristallen net onder het vriespunt kunnen aantonen dat water in staat is om informatie en energie op te slaan.

Een druppel water kan zijn reis beginnen als water en vervolgens verdampen en van vorm veranderen. Hij is nog steeds water, maar niet meer hetzelfde als tevoren. Niettemin is dezelfde kennis, dezelfde informatie, nog steeds aanwezig. Ditzelfde gaat op als hij bevroren is. Volgens Emoto is het proces van verdamping gelijk aan sterven. Ook dan verandert onze gedaante, onze vorm. Het lichaam lost op, maar de informatie die de ziel heeft vergaard – alle ervaringen en verworvenheden – blijft behouden.

Nu begint de ziel haar eigen reis. Zij ontwikkelt zich verder en rijpt tot het tijd is weer op aarde te incarneren – net als de waterdruppel opstijgt als condens, als regen neerdaalt uit een wolk, wegsijpelt in de aarde en na heel lange tijd (honderd tot duizend jaar) weer aan de oppervlakte komt als artesische bron.

We weten niet precies welke processen een waterdruppel binnen in de aarde doormaakt voor uiteindelijk het verbazingwekkende vermogen om op te stijgen ontstaat en hij honderden meters omhoog komt. Maar we weten wel dat artesische bronnen een enorme genezende kracht hebben.

Het fotograferen van waterkristallen

Dr. Emoto maakt vriescoupes van ijs en legt die onder de microscoop. Zuiver bronwater blijkt prachtige hexagonale kristallen te vertonen. Terwijl het water van een chemisch verontreinigde rivier die harmonische vorm verloren heeft: je ziet alleen maar chaotische, amorfe kristallen. De volgende stap van Emoto’s onderzoek was dat hij het water eerst bloot stelde aan muziek alvorens het te bevriezen en onder de microscoop te bekijken. Wat bleek: als hij het water mooie, klassieke muziek had ‘laten horen’ verschenen weer prachtige harmonische kristallen in het ijs; draaide hij b.v. heavy metal muziek dan ontstond er weer chaos in de ijskristallen. Als het water onnatuurlijke informatie krijgt toegediend kan het geen harmonisch hexagonaal kristal vormen. Weer een volgende stap in het onderzoek was: Emoto liet het water een tijd lang staan op geschreven woorden: het woord liefde of vrede leverden weer prachtige beelden op terwijl de woorden oorlog of haat weer chaos deden ontstaan in de kristallen.

liefde

pastedGraphic.png

pastedGraphic_1.png

Idioot

Vergelijkbare resultaten werden gevonden als het water 24 uren stond op een foto. Je kunt dan grondvormen van de foto gaan herkennen in de vorm van de gevormde ijskristallen. Kan het water horen of kan het lezen en heeft het water een geheugen? Het water heeft blijkbaar het vermogen om de informatie waaraan het blootgesteld wordt op te slaan. Het kan op de één of andere manier de aangeboden frequenties (imprint) vasthouden en doorgeven.

Dit door Emoto ontdekte fenomeen kan heel goed dienen als verklaring voor het feit dat homeopathische geneesmiddelen, die zover verdund zijn dat er geen moleculen meer inzitten van de oorspronkelijke stof, toch een geneeskrachtige werking kunnen hebben.

Hieruit blijkt dat trillingen, zelfs in woorden doorwerken.

Aangezien ons lichaam 70% uit water bestaat is dat best veel trilling.

Waaruit bestaat een biosensor
De sensor bestaat altijd uit een handvat wat goed in de hand ligt, dit kan van metaal, hout of kunststof zijn.

Aan dit handvat zit een lange stevige draad van metaal of kunststof variërend van 10 tot ongeveer 45 cm lang. Tussen handvat en draad kan een soort veertje zitten wat ontstaat doordat de aanhechting van de draad aan het handvat een paar slagen gedraaid is. Dit voorkomt dat de draad breekt tijdens het gebruik.

Aan het uiteinde van deze draad zit een kop. De kop kan plat zijn als een munt met een boven en onderkant, te onderscheiden doordat een kant glad is en de andere kant een ribbel heeft. In zo’n geval is er een positieve en negatieve kant. Een man zal deze biosensor gebruiken met de ribbelkant naar boven en een vrouw juist andersom met de ribbel naar beneden.

De kop kan bolvormig zijn met daar weer een kruis op en dan ook nog verguld dan zal deze extra gevoelig zijn door het hoge trillingsgetal van goud. Wanneer men er een tijdje mee gewerkt heeft, merkt men vanzelf de verschillen en welk soort het beste bij de persoon past, ook dat verschilt van persoon tot persoon.

Het verschil in lengte is van belang wanneer men de biosensor mee wil nemen. Een exemplaar dat in de binnenzak past is handzamer dan een exemplaar van

45 cm lang. Verder is er geen verschil in gebruik.

Welke bewegingen maakt een biosensor

Bij een vraagstelling

Rechtsom draaiend (vrouwelijk)

Draait met de wijzers van de klok mee en dit betekent JA

Linksom draaiend (mannelijk)

Draait tegen de wijzers van de klok in en dit betekent  Nee

Verticaal
De biosensor gaat verticaal op en neer.    |
Dit betekent o.a.  JA

Horizontaal
De biosensor gaat horizontaal heen en weer.  _
Dit betekent o.a. NEE

Zonder een vraagstelling

Rechtsom draaiend (vrouwelijk)

Draait met de wijzers van de klok mee en dit betekent o.a.: activerend – positief – helen (genezend)

Linksom draaiend (mannelijk)

Draait tegen de wijzers van de klok in en dit betekent o.a.: onttrekken van energie – negatief – niets

Verticaal
De biosensor gaat verticaal op en neer.    |
Tussen product en mens en/of twee mensen afwijzend.
Muur, blokkade en niet nodig.

Horizontaal
De biosensor gaat horizontaal heen en weer.  _
Tussen product en mens en/of twee mensen verbinding leggen.
Verbinden, geschikt, middel nodig.

Diagonaal
Van links onder naar rechts boven /

Diagonaal
Van links boven naar rechts onder \

Punt draait naar links en rechts
Zoekend. Andere vraag nodig.

Testen van de chakra’s
mannelijke / oneven = rechts omdraaiend
vrouwelijke / even = links omdraaiend.

Vasthouden van een biosensor
Het vasthouden van een biosensor gaat als volgt.
Leg de biosensor rustig in je werkhand.

Voor rechtshandigen is dat rechts en voor linkshandigen natuurlijk de linker hand. Neem het handvat van de biosensor in soepel vast in je handpalm.

Sluit losjes je hand en maak je pols los.  Houd de biosensordraad horizontaal.

Houd je hand stil je pols recht en je elleboog lichtjes gebogen. Steun met de elleboog van je werkhand tegen je lichaam.

Dit alles kan je staand of zittend doen. Ontspan zoveel als mogelijk. Spanning geeft verkramping en uiteindelijk zal de biosensor dan ook niet of slecht zijn werk doen. We werken op trillingsniveau dus je behoeft niet te doen, alleen maar ontspannen te zijn.

Mogelijkheden om te ontspannen worden in les 2 doorgenomen.

Belangrijke aandachtspunten voor het testen

 • Men neemt het dunne draad gedeelte tussen duim en wijsvinger en strijk vanaf de handgreep omhoog naar het kogelkruis, dan blaas je lichtjes over het kogelkruis. Hierdoor word je Aura-trilling opgenomen door de Biosensor en is klaar voor gebruik.
 • Zet de draad zo lang mogelijk en oefen met de tekst
  ‘ik wil een JA’ en kijk wanneer en bij welke lengte de sensor reageert. Dit kan je dan verankeren vanuit het Ying Tan punt als anker.
 • De te testen persoon mag niet de armen of benen kruisen en de handen ineen vouwen daar dit anders een probleem geeft in het energiesysteem.
 • Altijd volledige concentratie en het denken uitschakelen. (denk aan 20e punt van de gouverneur meridiaan op het hoofd ook wel honderd ontmoeting)
 • Altijd jezelf zijn en blijven
 • In je eigen energie blijven
 • Je gedachten, je hoofd leeg houden

Oefenen met de werking van een biosensor

 1. Oogcontact met de biosensor en de biosensordraad is van groot belang. De voeler op het einde is je werkinstrument.
 2. De biosensor gaat vanuit stilstand op een gegeven moment bewegen. Blijf er naar kijken en wacht af wat hij gaat doen. Heen en weer – rondjes draaien links of rechts – open neer.
 3. Het kan zijn dat de biosensor pas na zo’n 50 a 60 seconden zal gaan bewegen, wacht af tenslotte kon jij vroeger ook niet ineens fietsen.
 4. Geef nu de biosensor mentaal de opdracht om te stoppen met de beweging om daarna mentale opdracht te geven van JA en kijk welke beweging hij nu geeft. Je kan ook mentaal de opdracht geven en/of vragen: geef mij nu een JA teken (dit is het beste). Daarna vraag je weer om te stoppen met bewegen. Oefen dit zeker 10 keer.
 5. Nu gaan we hetzelfde doen als onder 4, maar nu met de mentale opdracht: biosensor, geef mij een NEE teken. Als het goed is gaat de biosensor op een gegeven moment horizontaal een en weer bewegen.
 6. Probeer altijd je gedachten en aandacht uitsluitend bij je biosensor te houden. Eigenlijk moet het zo zijn dat  je als het ware helemaal alleen aan het oefenen bent, want wat andere doen is voor mij niet belangrijk
 7. Tijdens het oefenen moet je aan niets anders denken. Je bent vrij van alle gedachten, wat je denkt is niet belangrijk.

Alleen je biosensor is belangrijk met zijn uitslag en niet de uitslag waar je aan denkt. Zuiver houden is van belang bij de testresultaten en uitslagen

 1. Bedenk altijd dat een positieve en/of een negatieve houding t.o.v. een test en persoon of product, de test kan beïnvloeden of zelfs blokkeren
 2. Zorg tenslotte ook altijd voor voldoende zelfvertrouwen zoiets van ‘ ik kan het ‘. Het is vanzelfsprekend dat het zelfvertrouwen bij beginners nog niet zo heel erg groot is, maar door veel, goed en serieus te oefenen ziet ook jij dat het lukt en de resultaten vanzelf komen. Uiteindelijk zal de aanwezige onzekerheid geheel verdwijnen en neemt je zekerheid toe met als gevolg, dat je jouw biosensor volkomen zal gaan vertrouwen.

Huiswerk: thuis oefenen en eigen maken de richtingen waarop je de draad kunt laten gaan. Zeker 10x een ja en als dit goed lukt doorgaan naar 10x een nee etc.