1. Jezelf beschermen tegen negatieve energie

Stap voortgang:

 

Jezelf beschermen tegen negatieve energie

Zeker als je open staat voor alle invloeden tijdens het lezen van de kaarten is het belangrijk om jezelf te beschermen. Dat doe je voor zowel levende personen als personen in het hiernamaals.

Overledenen die in hun leven slecht zijn geweest nemen altijd een deel van hun persoonlijkheid mee en geven dus negatieve energie. Deze negatieve energie kan invloed hebben op mensen die daar gevoelig voor zijn. Bepaalde ruimte, huizen of andere gebouwen voelen dan kil aan. Er kunnen zich bepaalde verschijningen voordoen, geluiden, een kille wind, een aanraking, voorwerpen die verplaatsen. Geesten hebben soms de neiging om zich te voeden met de energie van de levenden. Ze kruipen als het ware in jouw aura, waardoor je moe wordt en na een tijdje zelfs ziek.

 

Hoe jezelf beschermen
  • Geloof in het vermogen om jezelf te beschermen en je zal beschermd worden. Dit is het hoogste niveau van liefde, wijsheid en goedheid.
  • Omring jezelf met een verblindend wit licht. Sluit hiervoor je ogen en visualiseer het witte licht vanaf je kruin tot je voeten.
  • Zeg altijd een gebed of affirmatie ter bescherming. Natuurlijk kan een weesgegroetje of een ander gebed gebruikt worden. Maar ook een krachtige zin.
    Een korte is bijvoorbeeld; ‘weg, weg, weg, al het negatieve ban ik weg’.
    Een andere is: ‘het negatieve wordt nu de toegang ontzegd en gesommeerd te vertrekken.’
  • Brand een witte kaars en wierook. Bij voorkeur salie of mirre.
  • Kamerplanten zorgen ervoor dat de atmosfeer schoon en gezond blijft.
  • Persoonlijk gebruik ik regelmatig zuiver zeezout of wijwater.