Praktijkles 1

Stap voortgang:

Praktijkles 1 – één-rune-legpatroon

Direct antwoord op je vraag met één rune

De makkelijkste manier om met de runen te werken is om op een vraag gewoon één runensteen uit het runenzakje te trekken.

Een voorbeeldvraag is: Gaat het goed met de proefwerkweek?
Je trekt dan bijvoorbeeld de rune Inguz. Dit is een positieve rune die duidt op vruchtbaarheid en overvloed. Het is tevens een rune die duidt op goede relaties en iets door te geven hebben. Dus het lijkt mij dat het wel goed komt met de proefwerkweek

Opdracht 1: 1-rune legpatroon

Bedenk een vraag en trek een runensteen. Geef een interpretatie.

Runen trekken voor anderen

Als je runenstenen trekt voor anderen, is het wel de bedoeling dat je dat eerst vraagt en dan ook de uitkomst met die persoon bespreekt. Het maakt niet uit of jij de stenen trekt of dat die persoon dat zelf doet. Wanneer je bijvoorbeeld een e-mail consult doet, kun je zelf de stenen trekken. Wanneer die persoon fysiek aanwezig is, kun je hem/haar het beste zelf de stenen laten trekken. Niet dat het iets uitmaakt, maar dat vindt de ‘consultant’ (degene die de vraag stelt) meestal prettiger.

Wanneer je voor anderen de stenen trekt en legt, is het wel belangrijk dat je aan die persoon en zijn/haar vraag denkt. Wanneer er allerlei andere gedachten door je hoofd gaan en je eigenlijk bezig bent met je eigen problemen, heb je kans dat de runen die je trekt betrekking hebben op je eigen problemen.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar iemand, bijvoorbeeld hoe je ex het maakt, of vraagt of iemand waar jij speciale belangstelling voor hebt, dat ook voor jou heeft, dan werkt dat meestal niet en zullen de stenen terugverwijzen naar jezelf, naar je eigen situatie en gevoelens.