Is het tijd dat je jezelf persoonlijk verder ontwikkelt, positief in het leven staat en je talenten het beste inzet? Heb je een verander wens? Krijg inzicht in jouw innerlijke drijfveren op allerlei levensgebieden, zoals dagelijks functioneren, deelname aan het leven, zingeving, mentaal welbevinden, lichaamsfuncties en kwaliteit van leven.
Hoe Leef jij je Passie en ervaar je positieve gezondheid.

De verander wens

Positieve Gezondheid binnen Leef je Passie

Binnen Leef je Passie werken we met Positieve Gezondheid als leidraad en nemen nog andere tools hierin mee om tot een persoonlijke rapportage te komen die jouw drijfveren, talenten, competenties, ideale omgeving, emoties, effectieve inzet van talenten, valkuilen en ontwikkel punten beschrijft. Jij bent uniek. Dat is deze insteek ook.

Waarom deze insteek?
Het is belangrijk dat je niet alleen een wens tot veranderen hebt, maar ook gestimuleerd wordt dit te integreren in jouw dagelijks leven. Leef je Passie meent zo positief bij te dragen aan de samenleving en gunt eenieder om het beste uit zichzelf te halen en daardoor geluk te ervaren.

Positieve gezondheid en alle andere toegepaste tools zijn gebaseerd op de positieve psychologie én op inzichten uit neurowetenschappen en sociologie. Deze insteek houdt rekening met de omgeving van een persoon, geeft hierdoor een compleet beeld en vertaalt de ontwikkel punten binnen de verander wens.

Interesse in een investering in jezelf of je medewerker?
Dat kan op 3 manieren.

 1. Alleen interesse in de positieve gezondheid tool voor je medewerkers?
  Dan is tot april de mogelijkheid om deel te nemen voor maar 60 euro per medewerker voor de e-learning. De reflectiebijeenkomsten (2 dagdelen) zijn tot april gratis te volgen. Hier leer je de tool om samen met andere collega’s, vrienden of bekenden te werken aan je verander wens.
 2. Interesse in de vervolgstappen om te komen tot meer diepgang in jezelf als persoon.
  Dan start je met 1 en gaat van daaruit een hele dag met Leef je Passie aan de slag om de ontwikkel punten scherp te hebben om daarna in de vorm van gesprekken (zie 3) met een coach hieraan te werken.
 3. Verander wens coaching voor meer handvatten, stimulatie en steun voor jezelf.
  Na de dag wordt je begeleid en gestimuleerd om ook puur voor jouw verander wens te gaan.

In veel gevallen wordt deze werkwijze vergoed door de werkgever in het kader van re-integratie, persoonlijke ontwikkeling, outplacement of verandering van functie. Vraag bij je werkgever of dit voor jou ook mogelijk is.

Aanvragen / meer info

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Verander Wens (verplicht)

  Positieve GezondheidPositieve Gezondheid begeleidingsdagVerander wens coachingAlle 3

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.