De 5 voedingsbronnen

 

Als natuurgeneeskundig, lichaamsgericht en psychosociaal therapeut met een brede blik, achtergrond en ervaring, help ik je graag – via de werkwijze van Leef je Passie – aan de voeding die je nodig hebt.

Naast de 5 pijlers zijn er 5 voedingsbronnen waarmee ik werk.

 1. Gezonde voeding
  Voeding, zorgt zeker mee voor een herstel op fysiek gebied door minder eten van bepaalde producten en toevoegen van een tekort aan bepaalde nutriënten oftewel voedingsstoffen. Je kan je voeding deels onderbewust koppelen aan bepaalde waarden als troost en genot, zodat slechte eetgewoonten al vlug bepaalde verslavingen in de hand kunnen werken. Ik help je deze vicieuze cirkel te doorbreken, zodat dat je je vrij en onafhankelijk kunt bewegen door daadwerkelijk tot je te nemen wat beter bij je past.
 2. Fysieke voeding
  ontstaat doordat de organen, zenuwbanen en het skelet beter met elkaar hebben leren communiceren. Je lichaam wordt ontdaan van ontstekingen en toxines. Je lichamelijke houding wordt aangepast, zodat je soepeler kunt bewegen en je immuunsysteem beter werkt.
 3. Emotionele voeding
  waaronder aangepaste relaties, meer zelfvertrouwen, beter zelfbeeld, grenzen aangeven, omgaan met overprikkeling en emotionele vrijheid.
 4. Mentale voeding
  in de vorm van je passie zoeken, vinden & omarmen, bewust zijn van je valkuilen en je leven creëren. Leer het vermogen om op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken.
 5. Geestelijke voeding
  in de vorm van het eerst loslaten en positief herstellen van patronen op mentaal, fysiek of emotioneel vlak. Hierdoor volgt al een omslag in je leefwereld en herstelt jouw evenwicht tussen je bewuste en jouw onderbewuste. Je ontgift zo jezelf van ziekten.

Wil je hier meer van weten, dan vraag een gratis telefoon gesprek aan of maak meteen een afspraak voor een consult.

 

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Wil je kort en krachtig weten hoe gezond je bent?

Geef dan je gegevens aan mij door en ik zorg dat je de test gratis kunt doen. 

Extra hulp voor later

Naast de GPS-vragenlijst werk ik ook met de EMB test, waardoor we de antwoorden van de vragen samen kunnen voegen met de gegevens van de bloedtest.

Ook de metingen van de Raymedy, de NES en de iTOVi werken mee aan een betere gezondheid en een spoedig herstel op zowel fysiek, mentaal, geestelijk als emotioneel vlak.