Informatie eerste behandelafspraak

Corona richtlijnen in de praktijk
We kunnen weer ‘gewoon’ aan de slag. Ik werk weer volledig in mijn praktijk. Mocht je het toch nog niet vertrouwen en wil je liever dat ik je behandel terwijl jij thuis zit, dan kan dat via video chat (online AVG-proof) of telefonisch. Laat maar weten hoe je de afspraak wilt en zet deze vast in de agenda. 

In de praktijk gelden de volgende regels:
– Geen handen geven.
– Houd 1,5 meter afstand.
– Ontsmet je handen bij komen en gaan.
– Hoesten en niezen in tissue of elleboog .
– Je betaalt via pin.
– De apparatuur wordt gereinigd na elke transactie.
– De complete ruimte wordt door mij na iedere client gedesinfecteerd en gelucht.
– Een plexiglas scherm staat tussen ons in.

Waar is Leef je Passie
Leef je Passie zit in het grote witte Peutz gebouw aan de Oliemolenstraat 60 te Heerlen.

Hier de link naar de routebeschrijving 

Parkeren
Gratis.

In gebouw t/m 17:00 uur
Neem bij een eerste consult plaats in de grote hal als de tweede deur open kan.
Je hoeft je dan niet te melden.

Is de tweede voordeur gesloten na 17:00 uur
Meld je via de tablet (witte kolom) links naast de tweede voordeur.

Toets de L in aan de rechter kant. Aan de linker kant verschijnen dan de bedrijven met een L. Toets daarna op Leef je Passie. Bij mij gaat dan mijn mobiel, sta je te woord en maak je de voordeur open.

Ben je te vroeg t/m 17:00 uur?
Bedien je zelf bij de koffiebar en neem gratis koffie of thee.

Je wordt de eerste keer opgehaald in de hal. De volgende keren neem je plaats in de wachtruimte bij mijn praktijk.

Voor je eerste consult afspraak neem je mee:

  • Pas van de zorgverzekeraar
    (als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg wordt een gedeelte vergoed.)
  • Identiteitsbewijs
  • Pinpas
  • Medicijnen en supplementen kaart
  • Uitslag laatste bloedafname (indien bekend)

Mogelijk wordt niet alles de eerste keer bekeken, maar wel in jouw dossier opgenomen en zijn later van toepassing.

Dit geldt zowel bij fysieke als mentale klachten.

Kleding en hygiene
Ik werk met apparatuur, waarbij ik je handen en je voeten nodig heb. Dus weet dat ik je zou kunnen vragen om je sokken en schoenen uit te doen. Het is voor vrouwen dan fijner om te komen in een broek i.p.v. een jurk, want de panty moet uit. Gebruik het liefst geen crème op je handen en voeten, dan krijg je het beste meetresultaat. Vooral bij fysieke klachten komt het voor, dat ik je van te voren vraag een lijst online in te vullen vanuit energetica – gps, waarbij eerst wordt gevraagd om bevestiging van je mailadres. Zodra ik de bevestiging heb ontvangen stuur ik je de vragenlijst toe.

Vragenlijst
Daarnaast hierbij nog een link voor de vragenlijst. Via deze gegevens kunnen we sneller tot de kern komen en ik je beter van dienst zijn. Weet anders dat ik de eerste keer zeker veel vragen zal stellen.

Heb je nog vragen, dan kan je me deze altijd per app stellen op 0623907025.
Alvast dank voor je reactie.

Hartelijke groet en Leef je Passie!,
Ingrid

maak afspraak