Griepverschijnselen en Raymedy Scan

Griepverschijnselen
Aangezien Raymedy connecties heeft met ziekenhuizen in China en Duitsland en in het verleden ook bij eerdere SARS en ZIKA gerelateerde virussen, maar ook bij chronische en bacteriële infecties, verkoudheid en griep zijn dienst heeft bewezen onderzoeken we nu de resultaten van diverse behandelvormen vanuit onze apparatuur bij preventie en symptomen van griep en het versterken van je immuunsysteem. De resultaten zijn bemoedigend bij mensen met erge verkoudheid tot degene die griepverschijnselen hebben. Daarom zijn we met een grootscheepse actie bezig om steeds meer mensen gebruik te laten maken van deze behandel mogelijkheden.

Mogelijkheid 1
Je ontvangt apparatuur waardoor pulserende magneetvelden worden verzonden via de geluidskaart van je pc naar je lichaam. Deze frequenties laat je via de apparatuur binnen komen op de plekken die in de behandeling staan vermeld.

Mogelijkheid 2
Je vraagt bij mij de power en read me aan, welke samenwerkt met een iPhone app, waarmee je jezelf kunt meten en de behandeling kunt ondergaan met zowel licht als pulserende magneetveld frequenties als ook zelf zappen. Om te kunnen zappen worden zelfklevende tens op de binnenkant van je polsen geplakt. Deze elektrodes sturen het programma in je lichaam met als resultaat dat je immuunsysteem zich versterkt.

Mogelijkheid 3
Een afspraak met mij maken voor een Zapp op maat helemaal afgestemd op jouw metingen als blijkt dat je een chronische ziekte hebt of andere lichamelijke, mentale of emotionele klachten. Zie hiervoor de uitleg over de Raymedy scan.

Het kan zijn dat je bij alle 3 de mogelijkheden je na de behandeling wat moe voelt, maar dat komt omdat je lichaam reageert op de frequenties en afvalstoffen uitscheid. Hierdoor moeten je nieren en lever harder werken. Dus zeker goed water drinken.

Uit ervaring kan ik melden dat vaker al binnen 12 uur de personen die 1 van deze mogelijkheden hebben gebruikt, veel minder tot geen last meer hebben van hun verschijnselen. Daarnaast krijgen ze ook veel meer lucht. Echt een bevrijd gevoel. Dat resultaat wens ik natuurlijk iedereen toe. Allergieën kunnen ook op deze wijze worden aangepakt.

Hoe gaat dit dan in zijn werk bij mogelijkheid 1?

  • Ik breng of stuur je de apparatuur naar je thuis adres.
  • Je ontvangt een link waarmee je de software (draait alleen op windows) downloadt op je laptop of desktop met een goede geluidskaart.
  • Daarnaast krijg je van mij een behandelplan welke je toepast naar behoefte. Je kan jezelf en de bewoners van het pand zo vaak als je zelf wilt hiermee behandelen.
  • Na afloop ontvang ik bij mogelijkheid 1 de apparatuur weer terug, want die heb je in bruikleen en bij mogelijkheid 2 heb je deze zelf aangeschaft en is en blijft dus jouw eigendom.

Hoe gaat dit dan in zijn werk bij mogelijkheid 2?

  • Bestel de apparatuur welke samenwerkt met een I-phone app.
  • Je kan thuis zelf aan de slag met meten en behandelen.
  • Naast meten staan er ook al vaste behandelingen in het systeem die je zo vaak je nodig hebt en wilt kunt toepassen.
  • Het kan voorkomen dat de apparatuur aangeeft dat je contact dient op te nemen met je therapeut. Dan ga ik dieper bij je kijken wat er aan de hand is en behandel je daarom. Ik stuur je dan een behandelplan naar je app, welke je thuis toepast naar behoefte.

Indien interesse maak dan een afspraak voor een gratis telefoongesprek of app me via 0623709025 en vraag naar de voorwaarden.

maak afspraak