Hoe werkt de NES-technologie

Het NES Total Health WellNES-systeem is ontworpen om de lichaamsenergie te lezen, daarmee te communiceren, en het door middel van stimulatie.

Dit gebeurt op verschillende manieren, maar in eerste instantie communiceert de NES miHealth met dat deel van het lichaam waarop het geplaatst wordt. Door zwak-elektronische signalen uit te zenden op dat deel, en dan te ‘uiten’ naar de reactie die het lichaam daarop geeft.

De huid is een fantastische indicator om aan te geven wat er ‘onderliggend’ gebeurt. De huid is magnetisch. Als er een blokkade in de energiestroom of ander probleem is, wordt de huid magnetischer – meer ‘plakkerig’. De NES miHealth detecteert dit. Als deze specifieke plek gestimuleerd wordt, verandert de magnetische kracht. Voor de NES miHealth het teken dat het lichaam ‘antwoordt’ en een ‘herstelreactie’ geeft.

Een andere manier om naar deze technologie en de werking te kijken is dat alle cellen in potentie een bepaalde elektrische lading hebben. Cellen die ziek of moe zijn, of slecht werken hebben een mindere elektrische kwaliteit. Dit uit zich in een bepaalde magnetische waarde en het ‘plakkerige’ van de huid.

Door een specifieke plek – het weefsel – energie te geven, helpt de NES miHealth het elektrische potentieel van deze cellen weer te laten stijgen, zodat ze weer ‘normaal’ en optimaal kunnen functioneren. Tegelijkertijd wordt het zenuwstelsel gestimuleerd, door een signaal naar het brein te sturen. Hiermee wordt een verbinding gemaakt met de bron van de aansturing van dat deel van het lichaam, en kan ook het zelfherstellend vermogen zijn werk weer doen.

NES miHealth werkt zowel op het lichaam als van het lichaam af. Dit kan laatste kan ook een stuk van het lichaam af via de OASE. De OASE is in feite een grote spoel die de frequenties van de NES miHealth versterkt, zodat deze op afstand naar je toegezonden kunnen worden, terwijl andere behandeltrajecten kunnen worden ingezet.

In essentie helpt de NES miHealth het lichaam te herstellen met het op peil brengen van het energieniveau en het verbeteren van de energiehuishouding. Dit gebeurt met specifieke pulserende frequenties, die zijn afgestemd op de frequenties van de organen en (sub)systemen, die door ons in kaart zijn gebracht d.m.v. de scan.

De informatie van het lichaam is enigszins te vergelijken met de software van een computer. Het vertelt de biochemie van het lichaam hoe het zichzelf moet organiseren en structureren. Als je een perfect werkende ‘software’ hebt dan weet je lichaam precies wat het moet doen en hoe het zichzelf kan herstellen.

Hier meer over de complete NES Total Health WellNES.

Of maak meteen een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Naast de NES werk ik ook met de Raymedy, de iTOVi, GPS vragenlijst en EMB test. Wil hier meer van weten dan kijk even op deze pagina’s.