Hoe werkt de PSiO Bril

 

De PSiO-bril combineert licht- en relaxatietherapie. Door de muziek, licht en stemkeuze kan je beter slapen, val je tijdens het slapen af, word het stoppen met roken je vergemakkelijkt, kom je in een heerlijke ontspannen staat of krijg je net een boost aan energie. Het ligt geheel aan jouw programmakeuze.

Een korte impressie waar de bril nog meer aan werkt. O.a. op seizoensgebonden depressie, intellectueel overwerkt zijn, chronische vermoeidheid, onverklaarbare lichamelijke, mentale en emotionele klachten en slaapstoornissen.stressmanagement, vitaliteit, diepere meditatie, concentratie, pijnmanagement, jetlag, beter in slaap kunnen vallen, langer doorslapen, powernap, depressies, boulimia, denkpatronen ‘maalgedachten’ doorbreken en laat goede resultaten zien bij migrainepatiënten alsook o.a. cvs, psoriasis en fybromialgie.

De techniek achter de PSiO-bril is al gedurende meer dan 25 jaar in onderzoek en ontwikkeling. Dit veelal in ziekenhuizen en slaaplaboratoria. NASA kocht een tijd geleden de PSiO-bril om de effectiviteit te testen in het reguleren van jetlag en stress management van de astronauten met positief resultaat. Hierna is gekozen om ook particulieren de kans te geven om van de programma’s te profiteren die ervoor het leven vergemakkelijken.

De bril wordt, indien nodig, bij mij tijdens het consult kort aan je gedemonstreerd. Wil je langer van deze bril genieten en de mogelijkheden onderzoeken kan je de PSiO bril bij Leef je Passie kopen.

Weet je niet zeker of je dat wel moet doen? Kom dan naar de demo dagen en avonden.
Zie PSiO voor de dagen die op dit moment mogelijk zijn en maak een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.