Hoe werkt de PSiO Bril

 

De PSiO-bril combineert geluid, licht en stem. Het ligt geheel aan jouw programmakeuze waar je mee aan de slag gaat. Denk hierbij aan seizoensgebonden depressie, intellectueel overwerkt zijn, chronische vermoeidheid, onverklaarbare lichamelijke, mentale en emotionele klachten en slaapstoornissen.stressmanagement, vitaliteit, diepere meditatie, concentratie, pijnmanagement, jetlag, beter in slaap kunnen vallen, langer doorslapen, powernap, depressies, boulimia, denkpatronen ‘maalgedachten’ doorbreken en laat goede resultaten zien bij migrainepatiënten alsook o.a. cvs, psoriasis en fybromialgie.

De techniek achter de PSiO-bril is al gedurende meer dan 25 jaar in onderzoek en ontwikkeling en wordt gebruikt in ziekenhuizen en slaaplaboratoria.

NASA kocht een tijd geleden de PSiO-bril om de effectiviteit te testen voor het reguleren van een jetlag en stress management bij de astronauten met positief resultaat.
Hierna is gekozen om ook particulieren de kans te geven om van de programma’s te profiteren die ervoor het leven vergemakkelijken.

Ik zet de PSiObril in samen met Waterstof therapie. Hierdoor wordt je positief aan het werk gezet op zowel fysiek als mentaal vlak. Interesse?

maak afspraak