Jentschura Producten

Jentschura
P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende en/of glutenvrije levensmiddelen en basische lichaamsverzorging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Glutenvrije producten ontbijt & maaltijd
Wie zijn darmen minder belast, heeft meer energie. Glutenvrije producten zijn daarom geschikt voor mensen die bewust met hun voeding bezig zijn, meer energie nodig hebben of kampen met darmklachten. Morgenstund en Tischlein DekDich zijn uitgelezen producten als je zeker wilt weten dat je glutenvrij en gezond eet.

Morgenstund
Biologische MorgenStund bevat geselecteerde ingrediënten, zoals de glutenvrije zaden van gierst, boekweit, amarant, alsook zonnebloempitten, pompoenpitten en zoete amandelen. De natuurlijke zoetstoffen in de vorm van appel en ananas maken het ontbijt compleet. Vraag naar de recepten.

Tischlein DekDich
In onze huidige jachtige tijd is het een ware opluchting als je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel kunt toveren. De biologische quinoa-gierst-maaltijd met groenten bevat hoogwaardige eiwitten en overtuigt door zijn unieke smaak en veelvuldige bereidingsmogelijkheden. Vraag naar de recepten.

Detoxen
Deze tijd is niet alleen uitermate hectisch, maar ook zuurbelastend voor onze stofwisseling. Daarom is het zo belangrijk regelmatig door gerichte reinigings- en regeneratiekuren je lichaam te ontlasten en tot rust te komen. Zorg voor een ontzuring en ontslakking van lichaam, geest en ziel samen met vitalisering en mineralisatie om onze zuur-base huishouding in evenwicht te brengen.

De voordelen van een kuur:
• Natuurlijke zuivering, ontslakking en regeneratie
• Doet de kilo’s wegsmelten
• Zorgt voor een stralende mooie en fluweelzachte huid
• Vergemakkelijkt de overgang naar een gezondere levenswijze
• Versterkt de zelfgenezende krachten en geeft nieuwe energie
• Een oeroude gelukbrengende weg naar innerlijke tevredenheid

Wil je de uitgebreide 12-daagse detoxkuur volgen of de krachtkuurVraag deze aan bij Leef je Passie en krijg de begeleiding. Onderstaand tref je informatie aan over de producten, welke verkrijgbaar zijn bij Leef je Passie.

Ontzuren
P. Jentschura heeft een driestappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid. Volg Jentschura’s BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende biologische voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging.

Wil je het 3-stappenplan weten of meer informatie om de producten dagelijks toe te passen. Vraag deze aan bij Leef je Passie en krijg begeleiding. Onderstaand tref je informatie aan over de producten.

7×7 KruidenThee 
De biologische 7×7 KruidenThee combineert de fijne smaak, veelvoud aan elementen en de universele werking als ontzuurder in één enkel product dat het volgende doet:
• verhoogt ons welzijn
• uitgekiende receptuur van 49 kruiden volgens Leisen/Lohkämper/Jentschura
• effectieve slakkenoplosser (ontzuren)
• met een milde geur en aangenaam van smaak
• de thee voor elke gelegenheid
• verkrijgbaar als los theemengsel of in handige theezakjes
• pH-waarde ca. 7,3

Wurzelkraft
De biologische Wurzelkraft is een plantaardige granulaat en bevat naast waardevolle bijenpollen een mengeling uit een verscheidenheid van 100 ingrediënten zoals kruiden, groenten, vruchten, specerijen en zaden en is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen, dat onder de vorm van granulaatpoeder wordt aangeboden. Daarnaast is het gluten- en lactose vrij, bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen of tarwekiemen.

MeineBase basisch mineraalzout
Voor een optimale ontzuring en regeneratie van het lichaam. Ervaar de bijzondere waarde van de zeer fijn gemalen edelstenen agaat, carneool, citrien, chrysopraas, chalcedoon, saffier, bergkristal en onyx. Deze zijn op de chakra’s van het lichaam afgestemd en helpen het te openen en voor een continue energiestroom te zorgen. Een bad met MeineBase zorgt voor een harmonische balans van lichaam, geest en ziel en helpt nieuwe energie, rust en kracht voor het alledaagse leven bij te tanken.

Alkaware
In de natuurgeneeskunde worden de voeten beschouwd als hulpnieren en zorgt ervoor dat zuren en gifstoffen via de huid uitgescheiden worden. De basische ontslakkingskousen en de basische voetbaden hebben hun werkzaamheid bewezen, zeker bij de start van zuiveringskuren en vastenkuren.

Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Leef je Passie. Wil je meer informatie of advies welke mogelijkheid het beste bij je past? Dan neem even contact op.