Lichaamsgericht therapeut

 

Lichaamsgerichte therapie kan je onderverdelen in verschillende categoriën en prestatiecodes.
Om de zin van mijn beroep wat in te korten benoem ik meerdere prestatiecodes waar ik mee mag werken onder 1 noemer. Weet dat ik ze wel de behandelingen apart vermeld conform de richtlijnen van de beroepsvereniging, het vektis en de zorgverzekeraar afhankelijk van welke behandeling je bij mij hebt ontvangen. In feite kan je mijn lichaamsgericht therapie onderverdelen in:

Lichaamsgerichte pschotherapie 
Dit is woord een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

Hiervoor maak ik o.a. gebruik van Body & Mind Language in bedrijven en Body & Mind Language voor particulieren.

Maar ook apparatuur die jouw emoties, gedachten en fysiek welzijn kunnen meten en behandelen. Denk hierbij aan de Raymedy scan, Waterstof, PSIO en de NES technologie of de iTOVi.

Soms is het meer psychosociale therapie en dan weer meer acupunctuur.

Acupunctuur is een behandelmethode met als doel het lichaam weer in balans te brengen. Het behoort tot de traditionele Chinese geneeskunde. De behandeling vindt plaats door het plaatsen van naalden op de behandelpunten. Deze richt zich meestal op de meridianen, de energiebanen in het lichaam. Dan maak ik gebruik van de naalden, beamer of de lichtpen op de acupunctuur punten om je te kunnen behandelen naar een fysiek, mentaal of emotioneel herstel. Dan maak ik gebruik van de Raymedy scan, de MiHealth of gewoon de naalden, welke ik in eerste instantie in je oren zal plaatsen of op je handen. Dit doe ik op deze manier, omdat ik ook veel cliënten ontvang die bang zijn voor naalden, maar wel een acupunctuur behandelingen willen ontvangen.

Wil je hier meer van weten, dan vraag een gratis telefoon gesprek aan of maak meteen een afspraak voor een behandeling.

 

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Wil je kort en krachtig weten hoe gezond je bent?

Geef dan je gegevens aan mij door en ik zorg dat je de test gratis kunt doen. 

Extra hulp voor later

Naast de GPS-vragenlijst werk ik ook met de EMB test, waardoor we de antwoorden van de vragen samen kunnen voegen met de gegevens van de bloedtest.

Ook de metingen van de Raymedy, de NES en de iTOVi werken mee aan een betere gezondheid en een spoedig herstel op zowel fysiek, mentaal, geestelijk als emotioneel vlak.