Neuro Emotionele Integratie

N.E.I. zet je via het verbinden van de linker- en rechter hersenhelft aan tot samenwerken en beter functioneren. Hierdoor kan je onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier oplossen.

Uitgebreidere uitleg
N.E.I. betekent Neuro Emotionele Integratie en is oorspronkelijk naar Nederland gebracht door Roy Martina. Het is een energetische methode, die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. N.E.I. spoort, door middel van de spiertest en/of de biotensor, incongruenties tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn op. Met andere worden een emotie die in de rechterhersenheft is ontstaan en niet door de linkerhersenhelft is verwerkt, kan ervoor zorgen dat je daar in het dagelijkse leven last van hebt. Dit kan zich uiten in lichamelijke ongemakken, maar ook in het beïnvloeden van je gedrag. Je wilt het één, maar je doet het ander. De oorzaak is vaak gelegen in de kindertijd. Ons geheugen is dan nog niet volgroeid en we zijn als kind vaak gewoon niet in staat om een emotie of een ervaring te begrijpen. De N.E.I. methode spoort dergelijke trauma’s en ervaringen in het energetische geheugen op en brengt balans, door de communicatie tot stand te brengen tussen de linker- en rechterhersenhelft. Dit wordt de integratie genoemd.

Bij het opzoeken van de oorzaak, ga je ook kijken of daar nog een gebeurtenis aan vooraf is gegaan, de zogenaamde oer-PEG (psychisch energetisch geheugen). Het gevoel alleen en leeg te zijn is hier een voorbeeld van. Steeds de drang om op zoek te moeten naar  ‘iets’, ondanks dat je alles hebt wat je hartje begeert en eigenlijk volkomen gelukkig zouden moeten zijn.

Meer info of willen ervaren?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.