NES MiHealth

Eén van de redenen dat de MiHealth zo succesvol is, is dat dit apparaat de enige is die vier technologieën gebruikt om het lichaam te stimuleren en te voeden:

 1. Bio-elektrische stimulatie:
  Ondersteunt de stimulatie van de huid en de bloedcirculatie in het onderliggende weefsel. Zorgt er daarnaast voor dat er neuropeptiden vrijkomen en C-fibers worden geactiveerd.
 2. Global Scaling frequenties:
  Frequenties die zijn gebaseerd op de trillingen van de menselijke energie. Hierdoor is de miHealth in staat ondersteuning te bieden bij het corrigeren van de energiestromen, waaronder de hartfrequentie, in het (lichaams)veld.
 3. Medicinale informatie:
  Deze specifieke en gepatenteerde codes heeft NES health geïdentificeerd bij het in kaart brengen van het gehele menselijke lichaamsveld. Deze helpen bij het vrijmaken en herstellen van de energie van het lichaamsveld en ondersteunen bij het optimaal opnemen van de imprinted Infoceuticals.
 4. Gepulseerde elektromagnetische frequenties:
  Elektrische energie die magnetische pulsen stuurt naar weefsel dat geblesseerd is. Om herstel en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren en ontstekingen te verminderen.

Ontdekt is dat de kern van fysieke problemen, klachten en verslechterende gezondheid wordt veroorzaakt door afwijkingen en blokkades in het lichaamsveld, dat dient als een volledig besturingssysteem voor alle fysiologische functies.

Doordat de frequenties op dezelfde golflengte zitten en dezelfde taal spreken kan de NES miHealth tegelijkertijd de reactie van het lichaam waarnemen en zich ervan verzekeren of de informatie ook daadwerkelijk is aangekomen. De NES miHealth kan dit uitvoeren in direct contact met het lichaam of in de zendmodus. Dit laatste is mogelijk omdat het lichaam altijd in staat is elektromagnetische signalen te ontvangen en versturen.

Door te kijken naar de structuren, die ten grondslag liggen aan de biochemie van het lichaam, kunnen we nu het lichaamsveld en de informatie analyseren en helpen corrigeren. Baanbrekende innovatieve wetenschap toont aan dat er een regulerend veld van energie en informatie is, dat in het fysieke lichaam opereert op sub-cellulair niveau.

Dit betekent dat je een snelle en effectieve therapie krijgt om de klachten te verminderen en het zelfherstellend vermogen te stimuleren. Het apparaat heeft vele uiteenlopende behandelprotocollen. Je voelt er niets van en vaak geeft de behandeling direct al een verlichting tijdens het consult.

Hier meer over de complete NES Health Total WellNES.
Liever meteen een consult?

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.