Psychosociaal therapeut

Psychosociale therapie kan je onderverdelen in verschillende categoriën en prestatiecodes.
Om de zin van mijn beroep wat in te korten benoem ik meerdere prestatiecodes waar ik mee mag werken onder 1 noemer. Weet dat ik ze wel de behandelingen apart vermeld conform de richtlijnen van de beroepsvereniging, het vektis en de zorgverzekeraar afhankelijk van welke behandeling je bij mij hebt ontvangen. In feite kan je mijn lichaamsgericht therapie onderverdelen in:

Behandeling psychosociale therapie
Psychosociale therapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychosociale therapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of draaglijker te maken.

Behandeling overige psychosociale therapie
Dit is een verzamelnaam voor behandelvormen die of een combinatie zijn van meerdere technieken of psychosociale behandelvormen. Dit kan betekenen dat de therapeut eclectisch werkt of dat de therapeut een eigen methode inzet bij de psychosociale behandeling van de cliënt.

Wil je hier meer van weten, dan vraag een gratis telefoon gesprek aan of maak meteen een afspraak voor een behandeling.

 

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Wil je kort en krachtig weten hoe gezond je bent?

Geef dan je gegevens aan mij door en ik zorg dat je de test gratis kunt doen. 

Extra hulp voor later

Naast de GPS-vragenlijst werk ik ook met de EMB test, waardoor we de antwoorden van de vragen samen kunnen voegen met de gegevens van de bloedtest.

Ook de metingen van de Raymedy, de NES en de iTOVi werken mee aan een betere gezondheid en een spoedig herstel op zowel fysiek, mentaal, geestelijk als emotioneel vlak.