Door allergie minder energie en niet vrij in je doen en laten?
Dan is een meting van je lichaamsgesteldheid en
het aanpakken van de oorzaak hiervan
geen overbodige luxe.

Weg met allergieën

We kunnen een allergie ontwikkelen voor vanalles. Denk aan poeders, dieren, pollen, parfums, eetvormen, huismijt en mensen.

Baal jij ook zo van allergische reacties? Hoe ga je hier mee om en een nog betere vraag….hoe om je er weer vanaf?

Bijvoorbeeld:

 • Je verheugt je op een nieuw seizoen, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen of niet meer goed uit je ogen kunt kijken door de tranen of het branden.
 • Je ziet een prachtige kat, loopt er op af wilt deze aaien. Had je het maar niet gedaan! Een half uur later zit je met traanogen en voel je je raar.
 • De hond van de buren komt blaffend op je af en je maakt je al zorgen. Ja hoor. Daar ga je…. het lijkt wel of het niezen niet wilt ophouden. Je wordt er moedeloos van.
 • Je staat in de keuken een heerlijk gerecht te maken. Stopt er paprikapoeder bij en wilt gaan eten.Boh… dat had je niet verwacht. Je blijft hoesten en krijgt een rare kleur.
 • Je wilt een appel eten, maar zodra je erin gebeten hebt gaat je mond van binnen zwellen of lijkt het net alsof je punaises hebt gegeten.
 • Je ziet een mooie bloem, maar de sappen van de bloem irriteren je huid en er volgt een blaar.
 • Je drinkt melkproducten en zit meteen onder de bulten.
 • Je wilt zo graag een bepaalde geur op je huid doen, maar helaas…. je wordt rood!
 • Ook het goed moeten smeren tegen de uv-stralen helpt tot het vormen van allergische reacties. Normaal raak je door transpiratie je afvalstoffen via de huid kwijt. Door het gebruiken van crèmes en in het bijzonder de zonnebrandcrèmes wordt de huid afgesloten. Hierdoor kan geen straling via de huid naar binnen en ben je beschermd voor verbranding door de zon, maar er kunnen ook geen afvalstoffen meer naar buiten. Deze afvalstoffen gaan onder de huid broeien, waardoor een zonneallergie kan ontstaan. Zeker met een verzuurde huid kan je hier veel last van krijgen.
 • Je huid kriebelt of tintelt en zit vol kleine bultjes. Dit alles vergt alleen maar energie. Hoe zou het zijn om zonder allergie, irritatie aan de huid of tranende ogen rond te kunnen lopen?
 • Allergieën ontstaan door diverse factoren. De verzuring van het lichaam kan hierin een rol spelen. Deze wordt gezien als welvaartsziekte nummer 1.

Heb je last van een allergie en wil je er vanaf of wil je het voorkomen? Dat kan!
Ik heb de beste allergie technieken geleerd op natuurgeneeskundig gebied, maar ook op een hele andere manier en wel door hypnose. Dat laatste van ‘the master himself’, Edwin Selij (bekend van tv door hypnose technieken bij oa bizarre eters en de slechtste chauffeur)
De slagingskans van deze allergie-techniek is bewezen en 97%!

Interesse? Neem contact op met mij voor een intake.

Vragen of een afspraak maken?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Stel hier je vraag / Maak een afspraak

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.