Bodyscan zonder bijwerkingen en snel resultaat.

Weg met zomerallergieën

Baal jij ook zo van allergische reacties net als de zon zo heerlijk schijnt?

Je verheugt je op de zomer, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen of niet meer goed uit je ogen kunt kijken door de tranen of het branden. Je huid kriebelt of tintelt en zit vol kleine bultjes. Dit alles vergt alleen maar energie. Hoe zou het zijn om zonder hooikoorts, irritatie aan de huid of tranende ogen rond te kunnen lopen?

Gewoon genieten van het zomerse weer!

Ik begeleid je graag naar een plezierige zomer zonder allergie.

Zomerallergieën ontstaan door diverse factoren. Steeds vaker speelt de verzuring van het lichaam hierin een grote rol, welke gezien kan worden als welvaartsziekte nummer 1.

Ook het goed moeten smeren tegen de uv-stralen helpt tot het vormen van allergische reacties. Normaal raak je door transpiratie je afvalstoffen via de huid kwijt. Door het gebruiken van crèmes en in het bijzonder de zonnebrandcrèmes wordt de huid afgesloten.

Hierdoor kan geen straling via de huid naar binnen en ben je beschermd voor verbranding door de zon, maar er kunnen ook geen afvalstoffen meer naar buiten. Deze afvalstoffen gaan onder de huid broeien, waardoor een zonneallergie kan ontstaan. Zeker met een verzuurde huid heb je hier meer last van.

Heb je last van een zomerallergie en wil je er vanaf of wil je het voorkomen? Neem contact op en vraag naar of ervaar de mogelijkheden.

Vragen of een afspraak maken?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Stel hier je vraag / Maak een afspraak

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.