Over Ingrid

Ik laat je weer doorslapen, blij opstaan en ruimte hebben voor leuke dingen waar je ook echt blij van wordt.  

Waarom Leef je Passie 

Altijd snel reagerend op wat anderen van mij verlangde, het iedereen naar zijn of haar zin willen maken. Hierdoor meer bezig zijn met de ander dan weten wat ik zelf wilde. Snappen waarom diverse trauma’s, lichamelijke klachten en emotionele opstapelingen in mijn lichaam ervoor zorgde dat ik een pas op de plaats heb gezet en duidelijk gekozen heb voor mezelf en nu mijn Passie leef. 

In deze tijdsgeest lijkt het erop dat we steeds sneller en meer overprikkeld raken door alles om ons heen. We worden 24/7 overspoeld met informatie en dingen die we moeten doen. Je raakt zo geconditioneerd en gefocust op het volgende doel en te behalen resultaat dat je eigenlijk onbewust steeds verder van jezelf en je eigenlijke dromen, verlangens en doelen af komt te staan. En als je ze wel in je visier hebt is de weg er naar toe vaker geplaveid met angsten, stress, zorgen en onzekerheiden. Ik help je hier graag doorheen, zodat jij je leven ten volle in alle rust vanuit jezelf kunt leven. Ik geef handreikingen via zowel fysieke, emotionele, mentale als energetische behandelingen, gesprekken, oefeningen en andere tools om weer de connectie met jezelf te kunnen maken om hierdoor beter de beslissingen te kunnen nemen die echt vanuit je wezens kern’ bij je passen, je uit wilt dragen en ook echt gelukkig van wordt. Het uitdragen van de beslissing en wezens kern’ hoeft helemaal niet baan doorbrekend te zijn of door anderen heel erg opvallend naar voren te komen. Het is een verschuiving in jezelf een andere innerlijke kijk naar de situaties in het leven, waardoor je weer rust en ruimte hebt voor jezelf, je geluksgevoel weer aanwezig is, sterker in je vel bent, in je kracht komt te staan en beter en helder kunt verwoorden en uitvoeren waar jij voor staat en wat jij wilt, ervaart en verlangt van dit leven.

Mijn missie is om jou te helpen nog meer grip op jouw eigen leven te krijgen en dichter bij jezelf te brengen. In deze tijd van vele veranderingen, prikkels en angstige momenten om ons heen is dat soms een hele kluif, die gepaard kan gaan met zowel fysieke, mentale als emotionele of geestelijke worstelingen. Voel de vrijheid en ervaar het lef om te kiezen voor je zelf zonder egoïstisch te zijn of  grote levensveranderingen te hoeven ondergaan.

Je bent het waard om te genieten van je leven en gelukkig te zijn!

Methodieken

Tijdens behandeling, coaching en training wordt de methode gebruikt die op dat moment het beste aansluit bij de hulpvraag en bij jou als persoon.

METHODIEKEN

 

Vergoedingen 

Investering voor therapie en coaching
bij Leef je Passie
Consult              € 85,00       ca. 1,0 uur
Miniconsult       € 42,50       ca. 0,5 uur
Hypnose of behoefte aan een langer gesprek
€ 120,00  ca. 1,5 uur
of
€190,00  voor langer dan 1,5 uur

Vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen. Je zorgverzekeraar helpt je graag verder bij vragen over je polis.

Lees meer

Certificeringen

Wat was er eerder….. de gedachte, de emotie, de mentale of lichamelijke pijnklacht? Dat is bij iedereen verschillend en vraagt om een andere aanpak. Daarom heb ik een breed repertoire aan behandelmethodieken gestudeerd en eigen gemaakt. Hieronder een korte impressie.

 • Body & Mind Language Coach & Trainer
 • NES Health WellNES Practitioner
 • Natuurgeneeskundige – E.E.N.® Therapeut
 • Hypnotherapeut
 • Ooracupuncturist
 • Psychosociaal therapeut – Omega Health Top Coach
 • Persoonlijke ontwikkeling coach – RRC Coach®
 • IET advance therapist
 • Regressietherapeut
 • Certified Card reader
 • Life Coach®
 • Leven vanuit hart & ziel trainer
 • Medische en Psychosociale Basiskennis
 • EHBO, BLS en AED (ook baby’s en peuters)
 • Jaarlijkse bijscholingen van de meeste bovengenoemde opleidingen
 • Diverse aanvullende cursussen naar vitaliteit op mentaal, emotioneel, geestelijk, energetisch en fysiek vlak.

Leef het leven dat je lief hebt en houd
van het leven dat je passievol leeft.