Gewicht

Wat is jouw ideale gewicht? Niemand is gelijk.

Wat voor de ene persoon dun is, is voor de ander dik. Welk gewicht past bij jou en waar voel jij je het beste bij? Heb je moeite met je gewicht, maar vinden anderen dat je je aanstelt? Dan is het wellicht handig om een gesprek met mij aan te gaan.

Is het medisch noodzakelijk om af te vallen of bij te komen of voel je je niet fijn bij jouw huidige gewicht? Dan kunnen we testen wat de reden is dat je maar niet afvalt of bijkomt. Welke voeding is wel/niet goed voor je.

Daarnaast kan het zomaar zijn dat je begonnen bent met een dieet. Je wilt er ook voor gaan, maar eenmaal thuis lukt het niet zo goed om je eraan te houden. Het smaakt je allemaal te goed. Je kan je helpen om makkelijker de drempel over te gaan op weg naar jouw ideale gewicht.

Of ben je voldoende afgevallen, maar als je naar jezelf kijkt in de spiegel ben je nog niet tevreden.

Ook is het mogelijk om een hypnotische maagverkleining toe te passen, waardoor je makkelijker het idee dat je nog meer dient te eten, kunt loslaten.

Wat is jouw reden? Wat is jouw doel?

Toch liever een consult om handvatten te krijgen hoe hier mee om te gaan? Druk dan op onderstaande button en maak een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Vragen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Stel hier je vraag / Maak een afspraak

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.