Onverklaarbare lichamelijke klachten

Je merkt dat lichamelijke ongemakken erger worden en gaat naar de huisarts. Deze luistert aandachtig naar je verhaal, laat je bloed nakijken, foto´s maken, geeft medicijnen of stuurt je door naar een specialist. Terug voor de uitslag blijkt dat – op dat moment – het niet mogelijk is om vanuit de kennis en ervaring van het betreffende medische specialisme een verklaring te geven voor je lichamelijke klacht. Meestal word je dan verteld dat je er mee moet leren leven.

Indien uit het onderzoek geen fysieke oorsprong naar voren komt kan de arts je doorsturen naar een natuurgeneeskundig therapeut. Deze kan, complementair aan de reguliere zorg, op geestelijk, lichamelijk, mentaal of emotioneel vlak de oorzaak van de klacht onderzoeken en je begeleiden om beter met de klacht om te kunnen gaan of zelfs een klachtenvrij leven.

Zoek je naar een plek waar je je verhaal echt kwijt kunt en naar je wordt geluisterd. Zoek je begeleiding om daadwerkelijk af te komen of beter om te kunnen gaan met je klachten? Dan help ik je graag verder.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Vragen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Stel hier je vraag / Maak een afspraak

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.