Le Normand Legging Leren

Begrijp de combinaties en
laat je intuïtie spreken.

Datum/tijd

in overleg

Duur training

2 uur max om alles goed uit te kunnen werken thuis

Investering

weekend of avonden
300,00

 

Huiswerk hoort hier natuurlijk bij.

Trainer

Ingrid Huskens

Locatie(s)

Leef je Passie
Oliemolenstraat 60
6416 CB  Heerlen

Aanvullende info

Neem pen, papier en je eigen kaarten deck mee om mee te werken.
Meer informatie volgt na inschrijving.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leef je Passie nieuwsbrief.

Kaarten leggen kan je op diverse manieren en voor verschillende onderwerpen. Alleen al om je nieuwsgierigheid te bevredigen is kaartleggen al heerlijk om te doen. Vaker hoor ik mensen zeggen dat door het leggen van kaarten, ze steeds meer op hun intuïtie hebben leren vertrouwen.

Leef je Passie biedt trainingsochtenden en avonden in diverse soorten kaartlegtechnieken.

Iedere kaarttechniek heeft een offline en een online gedeelte. Je krijgt toegang tot het online gedeelte nadat je eerst alles zelf in de praktijk hebt uitgetest, zodat je thuis alles nogmaals met de  theorie bij de hand de praktijk kunt oefenen.

Hoe zien de trainingsmomenten met de Le Normand Kaarten eruit:

Naast de theoretische basis wordt in de praktijk gewerkt aan het vergroten en gebruiken van je eigen inzicht, kunnen combineren van kaarten, inzichten en je intuïtie. Oefen ook veel thuis.

Wat brengen je de kaarten
Inzicht in relaties, liefde, doelen, gezondheid, werk en in je levenspad. Wat je maar wilt. Denk hierbij aan inzicht in je levensdoel, in belangrijke thema’s in je leven. Ze kunnen ook een handige hulp zijn bij het maken van beslissingen. Ook is het mogelijk om meer vertrouwen en eigenwaarde in jezelf te ontvangen en je eigen betekenis voor deze wereld. Zeker als je meer wilt weten vanuit de dagelijkse dingen van het leven.

Het programma voor deze intensieve, maar ook gezellige cursus ziet er als volgt uit:

 • Kennismaking met elkaar
 • Oefenen en leren vertrouwen op je intuïtieve reacties die je bij de kaarten ontvangt
 • Afstemmen op jezelf en de ander
 • Tools en handvatten ontvangen om zuiver te werken met de kaarten
 • De kaarten leren schoonmaken, schudden en op afstemmen
 • Voorbereiding op welke soort van kaartleggen dan ook
 • Na een lezing je weer loskoppelen
 • Ervaren dat je er niet alleen voor staat
 • Vragen en kaartduiding wordt ter plekke en in een Facebook groep beantwoord.

Soorten kaartleggingen
Allereerst gaat het in deze training erom dat je de kaarten allemaal stuk voor stuk kunt duiden EN dat je alle mogelijke combinatiemogelijkheden tussen de kaarten onderling begrijpt.

Zodra dat helder is gaan we aan de slag met het leggen van alle 36 kaarten in één keer.
Zie engelenkaarten als je meer legmogelijkheden onder de knie wilt krijgen.

 • Wekelijks  dinsdag avonden van 19:00-21:00 uur
  Start in mei 10 lessen van 2 uur voor € 3o,00 per keer.
 • 2 weekenden van 10:00-16:00 uur
  4x een hele dag onderdompelen in kaartleggen en daarna professioneel kunnen toepassen voor maar totaal € 444,00. Bij in termijnen betalen is het bedrag € 111,00 per les.

BONUS:

 • Heb je tijdens het maken van je huiswerk en het thuis oefenen vragen, dan kan je deze stellen in de besloten facebook groep, waarbinnen je met elkaar veel kunt oefenen.
 • 4 weken na afsluiting een gezamenlijke zoom call om vragen te stellen.

Note: als je zelf kaartendecks hebt, dan kan je daar zeker mee werken. Tijdens de praktijkdagen zijn voldoende kaartendecks aanwezig bij alle modules. Voor de start van module 1 in de online training is het zeker nodig om 1 engelenkaarten deck te hebben.

Wie ben ik en hoe heb ik het geleerd?
Ik ben Ingrid en doe al sinds mijn 12e kaartleggen. Eerst met gewone spelkaarten bij mijn opa en oma en een boekje erbij. Daarna wilde ik steeds gerichter kunnen duiden en wilde alle soorten leggingen leren. In mijn studententijd heb ik me samen met aanhangers van de Baghwan (nu bekend als Osho) met de tarotkaarten beziggehouden en de Le Normand kaarten bestudeerd. Ook de I-Tjing, enneagram en de numerologie kreeg mijn onverdeelde aandacht.

Later heb ik les genomen bij Doreen Virtue om meer inzichten te krijgen in de liefdevolle energie van de engelenkaarten. Deze gebruik ik voornamelijk in deze training.

Een paar jaar geleden heb ik veel tips en informatie ontvangen over de Le Normand kaarten van Wanda, een hele goede kaartlegster in Heerlen, die een geheel eigen stijl van lezen heeft samengesteld waar ze veel mensen mee helpt. Ik kan haar aanraden voor het ervaren van een lezing van deze Le Normand kaarten.

Met Wanda is afgesproken dat ik je leer hoe ze zelf te gebruiken. Neem persoonlijk contact met me op als je de Le Normand Kaarten wilt leren. Leer de combinaties vanuit de kaarten en maak de inzichten je helemaal eigen.

Note: Bij alles wat je leert op het gebied van kaarten of andere ingangen die te maken hebben bij het vragen om inzichten: Weet dat je altijd zelf de keuze hebt om dat pad te blijven bewandelen die de kaarten aangeven of een andere route te nemen. Het is een methode om op een snelle manier inzicht te krijgen in de situatie zoals deze op dit moment is en wat de mogelijkheden zijn om er anders mee om te kunnen gaan of welke handvatten handig zijn om je pad verder te bewandelen. Je krijgt daadwerkelijk inzicht of een beeld van je toekomst als je blijft doen wat je nu doet.

Testimonials:
Door het leren leggen van de kaarten bij Ingrid voel ik me veel zekerder over mezelf bij wat ik doe. In heb begin vond ik het moeilijk, maar nu durf ik de kaarten te leggen voor vriendinnen en doe het iedere dag voor mezelf. TL

Door de Doreen Virtue kaarten op deze manier toe te passen ben ik vrijer geworden in het leggen van de kaarten bij welke vraag iemand ook mag hebben. RZ

Ingrid stelt je echt op je gemak, waardoor je meer lef krijgt om meer vanuit je gevoel antwoord te geven. Ben blij dat de eerste lessen daar over gingen en hier ook echt aan werd gewerkt. JK

meld je aan

Menigeen vindt zijn hart pas als hij zijn hoofd heeft verloren.
Friedrich Nietzsche

Maak een afspraak