was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leef je Passie

Ik wil af van mijn allergie

By oktober 27, 2017 No Comments

Door allergie minder energie en niet vrij in je doen en laten? Dan is een meting van je lichaamsgesteldheid en het aanpakken van de oorzaak hiervan geen overbodige luxe.

We kunnen een allergie ontwikkelen voor vanalles. Denk aan poeders, dieren, pollen, parfums, eetvormen, huismijt en mensen. Baal jij ook zo van allergische reacties? Hoe ga je hier mee om en een nog betere vraag….hoe om je er weer vanaf?

Voorbeelden van allergische reacties

  • Je verheugt je op de lente, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen en door de tranen niet meer goed uit je ogen kunt kijken.
  • Je ziet een prachtige kat, loopt er op af en aait deze. Had je het maar niet gedaan! Een half uur later zit je keel dicht, heb je traanogen en voel je je raar.
  • De hond van de buren komt blaffend op je af en je maakt je al zorgen. Ja hoor. Daar ga je…. het lijkt wel of het niezen niet wilt ophouden. Je wordt er moedeloos van.
  • Je staat in de keuken een heerlijk gerecht te maken. Stopt er paprikapoeder bij en wilt gaan eten. Boh… dat had je niet verwacht. Je blijft hoesten en krijgt een rare kleur.
  • Je wilt een appel eten, maar zodra je erin gebeten hebt gaat je mond van binnen zwellen of lijkt het net alsof je punaises hebt gegeten.
  • Je ziet een mooie bloem, maar de sappen van de bloem irriteren je huid en er volgt een blaar.
  • Je drinkt een lekker koud glas melk en zit meteen onder de bulten.
  • Je wilt zo graag je lievelingsparfum op je huid doen, maar helaas…. je wordt rood en krijgt eczeem.
  • Je smeert je goed in tegen de uv-stralen totdat je erachter komt dat je allergisch reageert op een stofje in de creme.

Allergieën kunnen ontstaan door diverse factoren. Het ontstaat opeens of je hebt het al vanaf je geboorte. De rede waarom een allergie zich bij je aandient kan bij iedereen een andere zijn.

In Europa en de VS praten ze van welvaartsziekte nummer één. Allergie door verzuring van het lichaam en de voedingstoffen die we tot ons nemen en omgevingsstoffen die het lichaam binnen dringen.

Heb je last van een allergie en wil je er vanaf? Dat kan!

Als natuurgeneeskundig en psychosociaal therapeut kan je bij mij terecht voor veel uiteenlopende technieken om van de allergie af te komen.

Denk hier bij o.a. aan druppels, supplementen, ooracupunctuur, hypnose en andere mogelijkheden.

Ik heb de beste allergie technieken geleerd op natuurgeneeskundig gebied, maar ook op een hele andere manier en wel door hypnose. Dat laatste van ‘the master himself’, Edwin Selij (bekend van tv door hypnose technieken bij oa bizarre eters en de slechtste chauffeur)
De slagingskans van deze allergie-techniek is bewezen en 97%!

Interesse? Neem contact op met mij voor een intake of vul onderstaand formulier in.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Vul je e-mailadres óf telefoonnummer in. Ik contacteer je dan op die manier.