was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leef je Passie

Ik wil af van mijn allergie

By oktober 27, 2017 No Comments

Door allergie minder energie en niet vrij in je doen en laten? Dan is een meting van je lichaamsgesteldheid en het aanpakken van de oorzaak hiervan geen overbodige luxe. Of zou het weghalen van de allergie een oplossing voor je kunnen zijn.

We kunnen een allergie ontwikkelen voor vanalles. Denk aan poeders, dieren, pollen, parfums, eetvormen, huismijt en mensen. Baal jij ook zo van allergische reacties? Hoe ga je hier mee om en een nog betere vraag….hoe om je er weer vanaf?

Voorbeelden van allergische reacties

  • Je verheugt je op een nieuw seizoen, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen of niet meer goed uit je ogen kunt kijken door de tranen of het branden.
    Je ziet een prachtige kat, loopt er op af wilt deze aaien. Had je het maar niet gedaan! Een half uur later zit je met traanogen en voel je je raar.
  • De hond van de buren komt blaffend op je af en je maakt je al zorgen. Ja hoor. Daar ga je…. het lijkt wel of het niezen niet wilt ophouden. Je wordt er moedeloos van.
  • Je staat in de keuken een heerlijk gerecht te maken. Stopt er paprikapoeder bij en wilt gaan eten.Boh… dat had je niet verwacht. Je blijft hoesten en krijgt een rare kleur.
  • Je wilt een appel eten, maar zodra je erin gebeten hebt gaat je mond van binnen zwellen of lijkt het net alsof je punaises hebt gegeten.
  • Je ziet een mooie bloem, maar de sappen van de bloem irriteren je huid en er volgt een blaar.
  • Je drinkt melkproducten en zit meteen onder de bulten.
  • Je wilt zo graag een bepaalde geur op je huid doen, maar helaas…. je wordt rood.
  • Je smeert je goed in  tegen de uv-stralen totdat je erachter komt dat je allergisch reageert op de creme. Door het gebruiken van crèmes en in het bijzonder de zonnebrandcrèmes wordt de huid afgesloten. Hierdoor kan geen straling via de huid naar binnen en ben je beschermd voor verbranding door de zon, maar er kunnen ook geen afvalstoffen meer naar buiten. Deze afvalstoffen gaan onder de huid broeien, waardoor een zonneallergie kan ontstaan. Zeker met een verzuurde huid kan je hier veel last van krijgen.

Je huid kriebelt of tintelt en zit vol kleine bultjes, je ogen tranen en je neus blijft maar lopen. Dit alles vergt alleen maar energie.

Allergieën kunnen ontstaan door diverse factoren. De verzuring van het lichaam kan hierin een rol spelen. Verzuring van het lichaam wordt in Europa en de Verenigde Staten gezien als welvaartsziekte nummer één.
Heb je last van een allergie en wil je er vanaf of wil je het voorkomen? Dat kan!
Ik heb de beste allergie technieken geleerd op natuurgeneeskundig gebied, maar ook op een hele andere manier en wel door hypnose. Dat laatste van ‘the master himself’, Edwin Selij (bekend van tv door hypnose technieken bij oa bizarre eters en de slechtste chauffeur)
De slagingskans van deze allergie-techniek is bewezen en 97%!

Interesse? Neem contact op met mij voor een intake.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Vul je e-mailadres óf telefoonnummer in. Ik contacteer je dan op die manier.