was successfully added to your cart.

Winkelmand

Leef je Passie

Ik wil af van mijn allergie

By oktober 27, 2017 No Comments

Door allergie minder energie en niet vrij in je doen en laten? We kunnen een allergie ontwikkelen voor vanalles in allerlei vormen. Denk aan poeders, dieren, pollen, parfums, eetvormen, huismijt en mensen…

Baal jij ook zo van die allergische reacties? Hoe ga je hier mee om en een nog betere vraag….hoe om je er weer vanaf? Zou er dan toch iets aan te doen zijn?

Voorbeelden van allergische reacties

  • Je verheugt je op de lente, maar de pollen zorgen ervoor dat je om de haverklap moet niezen en door de tranen niet meer goed uit je ogen kunt kijken.
  • Je ziet een prachtige kat, loopt er op af en aait deze. Had je het maar niet gedaan! Een half uur later zit je keel dicht, heb je traanogen en voel je je raar.
  • De hond van de buren komt blaffend op je af en je maakt je al zorgen. Ja hoor. Daar ga je…. het lijkt wel of het niezen niet wilt ophouden. Je wordt er moedeloos van.
  • Je staat in de keuken een heerlijk gerecht te maken. Stopt er paprikapoeder bij en wilt gaan eten. Boh… dat had je niet verwacht. Je blijft hoesten en krijgt een rare kleur.
  • Je wilt een appel eten, maar zodra je erin gebeten hebt gaat je mond van binnen zwellen of lijkt het net alsof je punaises hebt gegeten.
  • Je ziet een mooie bloem, maar de sappen van de bloem irriteren je huid en er volgt een blaar.
  • Je drinkt een lekker koud glas melk en zit meteen onder de bulten.
  • Je wilt zo graag je lievelingsparfum op je huid doen, maar helaas…. je wordt rood en krijgt eczeem.
  • Je smeert je goed in tegen de uv-stralen totdat je erachter komt dat je allergisch reageert op een stofje in de creme.

Allergieën kunnen ontstaan door diverse factoren. Het ontstaat opeens of je hebt het al vanaf je geboorte. De rede waarom een allergie zich bij je aandient kan bij iedereen een andere zijn.

In Europa en de VS noemen ze een allergie al welvaartsziekte nummer één met daarna obesitas. Allergie door verzuring van het lichaam en de voedingstoffen die we tot ons nemen en omgevingsstoffen die het lichaam binnen dringen.

Heb je last van een allergie en wil je er vanaf? Dat kan!

Omdat ik breed geschoold ben kijk ik vanuit diverse invalshoeken naar de allergie om er vanaf te komen.

Denk hier bij o.a. aan druppels, supplementen, ooracupunctuur, hypnose en andere mogelijkheden.

Ik heb de beste allergie technieken geleerd op natuurgeneeskundig gebied, maar ook op een hele andere manier. Dat laatste van ‘the master himself’, Edwin Selij (bekend van tv door zijn technieken bij oa bizarre eters en de slechtste chauffeur). De slagingskans van deze allergie-techniek is bewezen en 97%!

Behoefte aan een consult voor handvatten om de allergie voorgoed vaarwel te zeggen? Druk dan op onderstaande button en maak een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

Eerst nog wat vragen?

Vul je e-mailadres óf telefoonnummer in. Ik contacteer je dan op die manier.