Leef je Passie

Ik wil af van mijn angst en onrust

By april 5, 2020april 12th, 2020No Comments

Dit is niet de makkelijkste tijd om alles naast je neer te leggen en ontspannen van de ‘gedwongen vakantie’ te genieten. Veel bedrijven staat het water aan de lippen en niemand kan melden wat het totale effect van de pandemie op ons heeft op langer termijn. En dan bedoel ik niet alleen op economisch vlak.

Aan één kant is het fijn dat we door de media goed op de hoogte gehouden worden en we weten waar we aan toe zijn, maar aan de andere kant kan de informatie ons ook verstarren en ons een onbestemd gevoel geven. Een gevoel van hulpeloosheid, machteloosheid en angst. Je hoort vaker alleen de negatieve berichten en snakt naar wat positieve informatie. Veel is ons allemaal nog niet helder. Wat kunnen we nog meer doen……..

Dit alles kan zorgen voor angst en onrust in jezelf. Emoties die we niet te veel en te vaak moeten hebben, want deze hebben weer een uitwerking op ons dagelijks leven in de vorm van stress en andere emotionele of fysieke klachten. Dit alles doet ons immuunsysteem ook geen goed.

Wat is de achtergrond van angst?
De achtergrond van elke angst is een onbewust gevoel dat je de situatie, waarmee je geconfronteerd wordt niet zult kunnen beheersen. Je vreest slachtoffer te zijn. Je bent niet zeker of je weet hiermee om te kunnen gaan. Je hebt geen overzicht en vooruitzicht.

Hoe kan je deze aanpakken?
Een lastige maar goed werkzame gedachte tegen angst is vertrouwen. En een nog grotere aanpak tegen angst is vertrouwen in jezelf. Dit zelfvertrouwen handelt niet alleen over dingen die je zelf kunt aanpakken, maar het vertrouwen dat het de wereld gaat lukken om, bijvoorbeeld deze pandemie, in te dammen en zeker te verslaan. Zelfvertrouwen geeft een bepaalde rust, van weten dat wat er ook gebeurt in je leven, jij ermee om kunt gaan.

Sommigen kunnen de angst makkelijker loslaten dan anderen. Dit kan liggen aan ervaringen die je in je leven hebt opgedaan of hoe prikkelgevoelig je bent voor de woorden of de gevoelens van anderen welke je niet van je af kunt zetten.

Angst kan je helemaal in zijn greep houden, zo erg dat je niet meer echt kunt doen waar je blij van wordt. Wist je dat via de online training emotionele vrijheid je de angst uit je lichaam, gedachten en gevoelens kunt halen waardoor er weer ruimte is voor andere dingen.

Tijdelijk bied ik je online emotionele vrijheid training aan voor een lager bedrag. Grijp je kans en ruim de angst en onrust in jezelf nu voor altijd op.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Doe de online training!

Neem het heft in eigen hand. Blijf dicht bij jezelf. Maak kortemette met alle emoties die je lam slaan en niet meer helder laten nadenken. Krijg tips, hulp en oefeningen die je meteen bij al deze emoties, stressmomenten en overprikkeling verder helpen.

Via deze online training leer je oefeningen, makkelijk thuis en onderweg toe te passen om je te ontdoen van lastige emoties, waardoor je steviger staat in het dagelijks leven, dat je beter doorslaapt, minder lichamelijke klachten hebt, rust in je hoofd ervaart en leert de regie te nemen over je eigen leven.

Tijdelijk voor een lager bedrag om iedereen de gelegenheid te geven om tot rust te komen.

Bekijk Training