Leef je Passie

Ondanks alles een leeg gevoel

By september 4, 2018juni 12th, 2022No Comments

Ken je dat? Je hebt een doel in je leven. Daar wil je echt naar toe. Het is (op dat moment) ook echt waar je naar toe wilt gaan. Dan heb je dat doel behaald en komt er een sluier over je heen van gedachten in de vorm van. En nu? Is het dit dan nu echt? Het voelt niet helemaal zoals je je het had voor gesteld. Je had verwacht dat je de euforie van het behalen van het doel langer zou kunnen vasthouden. Het gevoel van YES. I DID IT!!

En dat dit deze mijlpaal er ook echt voor je toe deed. Je durft het eigenlijk de anderen bijna niet te zeggen. Maar het raakt je diep van binnen niet echt. Je blijft een leeg gevoel houden. De omgeving is helemaal blij voor je en ziet je als een geslaagd persoon in deze maatschappij. Je gaat verder met je leven en het blijft knagen in jezelf. Je houdt de ballen allemaal netjes in de lucht. Komt opgeruimd over. Echt een alleskunner, maar diep van binnen kan je hier allemaal niets mee. Het lijkt allemaal best verder van je af te staan dan je ooit had kunnen verwachten. Je hebt het toch goed? Waarom komt het dan niet echt binnen? Jaren gaan voorbij en steeds meer krijg je van die kleine signalen van je lichaam dat je niet helemaal goed in je vel zit. De hoofdpijntjes komen steeds vaker en dat vastzittend gevoel in je rug en schouderpartij komt natuurlijk door het werken allemaal.

Het slapen gaat steeds onregelmatiger. In de avond wordt een wijntje gedronken om even af te schakelen. De sigaret is toch echt even een goed moment om tot rust te komen en dan weer door. Je moet door, je kunt niet anders. Je hebt veiligheid, actie, harmonie of nieuwe kennis om je heen nodig om je te vullen, maar het lijkt net alsof de leegte zich niet laat vullen.

Deze reactie kan naar voren komen op allerlei leefgebieden. Zoals, het bedrag verdienen, dat je voor altijd onmogelijk had gehouden, de relatie krijgen met de persoon waar je echt van vond/vind dat deze bij je past, het bedrijf oprichten waar je altijd al naar uit hebt gekeken en hard voor hebt gewerkt, starten met de studie die je altijd al had willen doen, Geslaagd zijn voor je studie en nu eindelijk de stappen kunnen zetten in de maatschappij zoals je deze voor ogen hebt.

Tijd voor verandering!
Hoe wil je je voelen bij de doelen die je je in je leven hebt gesteld. Welke woorden, zinnen, indrukken, geuren, zorgen voor de klik in jou om je comfortabel en van binnen diep gelukkig te voelen bij alles wat je gepresteerd hebt, maar ook met de mensen die je om je heen gevormd hebt om je leven te leven. Weten hoe je je eigenlijk wilt voleen is de krachtigste vorm van helderheid. 80% van de mensen leven eigenlijk niet het leven dat ze voor ogen hadden. Ze hebben zich door allerlei omgevingsfactoren of door innerlijke strijd laten tegenhouden om te kiezen voor een volledig leven. Dat is best wel een hoog percentage. Daarnaast is het zo dat ze meestal de hoop hebben opgegeven dat het tij zou kunnen keren. Hoe zou dat dan moeten? Het is zo jammer als je je innerlijke vuur, je passie, je verlangen uit dooft.

Jij doet er toe en hebt de mogelijkheid om alsnog ervoor te gaan en je leven voluit te leven. Daarvoor heb ik meerdere cursussen en tests ontwikkeld om je weer terug te laten komen bij jezelf, je passie, je vonk in het leven te zoeken, vinden, omarmen en beleven.

Onderneem direct actie en neem contact op, zodat wij samen kunnen kijken op welke manier we jou weer energiek en gemotiveerd in het leven kunnen laten staan.

Of nog makkelijker,
even bellen?

Vul je e-mailadres óf telefoonnummer in. Ik contacteer je dan op die manier.