De overprikkelde ikkeLeef je Passie

Bekijk 2020 numerologisch

By juni 1, 2018april 6th, 2020No Comments

Bekijk je 2020 vanuit de numerologische kant dan valt op dat dit jaar maar uit twee getallen bestaat. Tel je de 2 bij elkaar op kom je op de 4 uit. Dit cijfer is perfectionistisch van aard.

Wat brengt de 4
Dit cijfer is perfectionistisch van aard. Het houdt van orde en heeft verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zorgt voor mededogen en is daarnaast verbonden met de wil, de vastberadenheid, de kracht, het praktische en het fysiek neerzetten. Dit getal heeft zowel positieve als negatieve kanten.

Het positieve van de 4
Dit kan allemaal heel positief uitvallen als we geduldig blijven en zorgvuldig te werk gaan in samenwerking, wat staat voor de 2. Weet het cijfer ‘nul’ ook extra kracht zet bij het getal waar het achter staat. 

Het negatieve van de 4
Door alles perfect en snel te willen kan de 4 vervallen in dominantie en geweld.

Wil je in 2020 slagen?
Maak dan gebruik van een positieve geduldige 4, de praktische harde werker, wees standvastig, gemotiveerd, heb aandacht voor structuur en detail, ben verantwoordelijk, betrouwbaar en gedisciplineerd.

Dus
Handel eerlijk, loyaal en wees betrokken.

Mijn wens voor jou in 2020
Ik wens je veel liefde voor jezelf en respect voor elkaar.

Blijf je dromen koesteren ook al zie je het resultaat nog maar mondjesmaat.

Dit zou weleens het jaar kunnen zijn, waarin jouw verlangen realiteit wordt en je jouw passievolle keuzes voor 2020 neerzet.

Meer inzicht willen in getallen?

Numerologie

 

Workshop 

De basis van de numerologie brengt je heel veel wijsheid en inzicht in wat er allemaal om je heen gebeurt. Als je interesse is gewekt en je meer over de workshop wilt weten. Druk dan op onderstaande knop.

Bekijk Workshop

 

Online Training

De workshop versie verzorg ik al jaren met veel plezier, maar merk dat steeds meer mensen buiten reistijd van een uur op zoek zijn naar een volwaardige training hierin. Daarom heb ik de online training Numerologie gemaakt welke vanaf 1 februari 2020 beschikbaar is.

bekijk de online training