Leef je Passie

Hoe zie jij jouw geluk als je gezondheid niet optimaal is?

By juli 22, 2020september 4th, 2022No Comments

Gelukkig zijn wil iedereen, maar als het er op aankomt is er iets veel belangrijkers dan het grootste geluk van de wereld en dat is gezondheid. Want in het totaal beter in je vel zitten zorgt in feite al voor het optimale geluksgevoel. (mijn verhaal)

Gezond zijn is mogelijk wel het belangrijkste dat er is.

Stel; je hebt het financieel, werk, privé en sociaal goed.

Dan kunnen fysieke en mentale klachten dit alles als een kaartenhuisje in elkaar laten vallen.

Fysieke klachten raken niet alleen je lichaam, maar ook je geest, houding en gedrag.
Je humeur, emotie en energiepijl wordt aangetast. Pijnen en andere klachten worden erger, vermoeidheid neemt toe en functioneren gaat steeds moeizamer. Het genieten van het leven wordt steeds lastiger en positief in het leven staan eveneens. Zeker als je ook nog van de huisarts te horen krijgt dat jouw klachten onvoldoende verklaarbaar zijn en je daar spijtig genoeg maar mee moet leren leven.

Mij is dit overkomen door een hele kleine gebeurtenis die mijn hele leven even overhoop deed gooien. Ik had me verstapt toen ik van het trottoir de weg op liep en ben toen blijkbaar door mijn rug ben gegaan bij het lopen naar mijn auto. Echt iets kleins met grote gevolgen.

Ik kon gewoon niet meer recht lopen. Van nature ben ik een positief ingesteld, vrolijk en opgeruimd persoon dat zich snel gelukkig voelt met haar leven, maar op dat moment wilde ik alleen nog maar van de pijnklachten af en mijn gezondheid terug. Alles ging moeilijker en kon niet meer helder denken en functioneren.

Mijn rugpijn werd zo erg dat ik krom ging lopen. Het werk heeft toen gekozen voor een alternatieve oplossing. Ik werkte zo goed en kwaad vanuit huis en ging aan de slag om fysiek en mentaal te herstellen.

Ik heb toen echt alles uitgeprobeerd. Denk aan o.a. fysiotherapie, osteopathie, fitness oefeningen, maar ook voeding, beweging, ontspanning, energetische, spirituele, emotionele en mentale vormen van therapie.
Natuurlijk ook bij de huisarts geweest en tabletten voorgeschreven gekregen, foto’s laten maken, nagekeken of ik geen hernia had. De conclusie was dat ze niets konden doen.

‘Leer er maar mee leven, want het zal nooit over gaan en je zwakke plek blijven.’

En dàt wilde ik niet.

Gelukkig had ik zelf een combinatie van methodes gevonden, waardoor ik nu al zeker 12 jaar geen rugklachten meer heb. Ik loop gewoon rechtop, ren, wandel, dans en kan zelfs op hoge hakken lopen. Dit heeft mij echt aan het denken gezet en gestimuleerd om allerlei alternatieve geneeswijzen te studeren naast mijn fulltimebaan als directiesecretaresse.

Deze studies zorgen er nu voor dat ik vanuit een breed spectrum mezelf en jou op maat kan begeleiden met de middelen die je daadwerkelijk nodig hebt om fysiek, mentaal, emotioneel en geestelijk te herstellen of meer in balans te zijn met jezelf en je weer lekker in je vel zit.

Mijn passie voor gezondheid was geboren.

Mijn missie is het om jou weer vrolijk, blij en gelukkig te zien. Ik help mezelf en anderen, complementair aan de reguliere zorg naar een toekomst, waarin iedereen op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau beter in haar vel zit en haar passie kan leven.

Naast mijn baan als directiesecretaresse startte ik in 2010 mijn eigen bedrijf en 12 mei 2012 mijn praktijk, waarin positieve gezondheid en je passie leven hoog in het vaandel staat.

Wil je ook weer dichter bij jezelf staan en je lekker in je vel voelen? Preventief aan je gezondheid werken bij het merken van kleine disbalansen in je leven?

Neem dan contact op voor een afspraak.

Wil je gebruik maken van de 4 pijlers naar gezondheid en geluk?

Een afspraak maken is altijd mogelijk.

Veranderingen aanbrengen kan helpen bij zowel fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten. Ik help je graag verder om weer beter in je vel te zitten.

Maak een afspraak