Leef je Passie

Hoe zie jij jouw geluk als je gezondheid niet optimaal is?

By juli 22, 2020juni 26th, 2022No Comments

Gelukkig zijn wil iedereen, maar als het er op aankomt is er iets veel belangrijkers dan het grootste geluk van de wereld en dat is gezondheid. Want in het totaal beter in je vel zitten zorgt in feite al voor het optimale geluksgevoel. (mijn verhaal)

Gezondheid, daar hebben we werkelijk veel voor over. Zeker als je ook nog van de huisarts te horen krijgt dat jouw klachten onvoldoende verklaarbaar zijn en je daar spijtig genoeg maar mee moet leren leven.

Die laatste tekst is mij echt overgekomen. Ik had me verstapt en ben toen blijkbaar door mijn rug gegaan bij het lopen naar mijn auto. Echt iets kleins met grote gevolgen. Ik kon gewoon niet meer recht lopen… Ik ben in feite een positief ingesteld, vrolijk en opgeruimd persoon dat zich gelukkig voelt met haar leven, maar op dat moment wilde ik alleen nog maar weer mijn gezondheid terug.

De rugpijn en het krom lopen was zo erg dat ze me op het werk naar huis hebben gestuurd, een zzp’er hebben aangenomen voor de gangbare zaken en mij als vliegende kiep van thuis uit hebben laten werken om daarnaast zelf aan de slag te gaan met mijn fysiek herstel.

Ik heb toen echt vanalles voorbij zien komen en uitgeprobeerd. Denk aan fysiotherapie, osteopathie, bepaalde fitness oefeningen, maar ook voeding, ontspanning, energetische, spirituele, emotionele en mentale vormen van therapie. Natuurlijk ook bij de huisarts geweest en tabletten voorgeschreven gekregen, foto’s laten maken, nagekeken of ik geen hernia had en de boodschap ontvangen dat dit wat ik deed alles was wat ik ertegen kon doen en dat ik er maar mee moest leren leven.

En dàt wilde ik niet.

Laat het dus nu zo zijn dat ik echt geen last meer heb van mijn rug. Geen rugpijnen meer!

Gewoon rechtop lopen, rennen, wandelen en zelfs hoge hakken aan kunnen doen. Dit heeft mij echt aan het denken gezet en gestimuleerd om te gaan studeren naast mijn fulltime baan als directiesecretaresse. Uiteenlopende studies kom je tegen op mijn website en dan staat er nog niet alles op.

Dit heb ik voornamelijk gedaan om vanuit een breed spectrum mezelf en jou op maat te kunnen begeleiden met de middelen die je daadwerkelijk nodig hebt om onze passie te kunnen leven. Soms met even weer een apk-tje om van daaruit nog meer te groeien als persoon.

Ik wilde mezelf en anderen verder kunnen helpen naar een toekomst waarin wij beter in ons vel zitten. Na eerst geoefend te hebben op familie, vrienden en collega’s (op het werk of thuis) ben ik op 2010 mijn bedrijf en 2012 mijn praktijk gestart gebruik makend van de 4 pijlers als naturopaat om gezondheid voorop te zetten, je beter in je vel te laten voelen en weer gelukkig te zijn.

Wil je gebruik maken van de 4 pijlers naar gezondheid en geluk?

Een afspraak maken is altijd mogelijk.

Veranderingen aanbrengen kan helpen bij zowel fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten. Ik help je graag verder om weer beter in je vel te zitten.

Maak een afspraak