Leef je Passie

Hypnotische maagverkleining ervaringen

By april 29, 2020mei 31st, 2020No Comments

Dank je wel voor jullie vragen over de hypnotische maagverkleining. Hierdoor werd ik geïnspireerd om ervaringen na de installatie en het proces van sommige van mijn cliënten aan je door te geven. Alles natuurlijk geanonimiseerd. Wellicht heb je hier wat aan …

Blij met mijn maagband
Tot op heden ben ik heel erg blij met mijn maagband en ben tot nu toe 7,5 kg. afgevallen. Bij de jaarlijkse diabetes controle kreeg ik te horen dat mijn glucosewaarden flink gezakt waren en dat ik, als het zo door gaat, geen medicatie meer hoef te gebruiken. Ben benieuwd. Ik luister nog elke dag naar de mp3 en daar word ik heel ontspannen van. Het eten gaat ook prima en het tellen gaat automatisch.

Altijd de controle vast willen houden
Ik ben normaliter de hele dag in mijn hoofd van alles aan het regelen en over eten aan het nadenken. Het was vreemd. Tijdens de hypnose was mijn hoofd helemaal leeg. Werd me dat bewust en probeerde tóch iets te bedenken, maar dat ging niet. Ik kon alleen maar bemerken dat ik niks dacht.

Na een echte maagband nu ook een virtuele
Dank je wel Ingrid dat ik ook een virtuele maagverkleining bij je kon ondergaan, want de echte maagband zit veel te los. Ik at echt nog te veel (in mijn beleving) en nu zijn het mooie kleine porties waar ik meer dan voldoende aan heb. 

Emoties
Ik wist heus wel dat ik normaal super ongezond at en ja, ik wist heus wel dat ik een emotie-eter ben en een leegte probeer op te vullen. Maar na de installatie gebeurde er iets raars toen ik thuis kwam. Er lag een aangebroken zakje met stengeltjes om te dippen. Bijna automatisch ging mijn hand die richting uit en alsof er een glaswand tussen zat! ik wilde het pakken maar ook weer niet. Niet uit te leggen! Ik dacht: ik kan het toch pakken als ik wil, dat moet ik toch zélf weten?  Ik wilde het pakken. Nee dat wilde ik niet … blijkbaar … Niks wilskracht … het ging gewoonweg niet.

Gehaald!
Nog 3 kilo en ik heb mijn gewenste gewicht bereikt. Wie had dat ooit voor mogelijk gehouden. Ik niet! Gelukkig hebben we alle redenen, waarom ik maar niet af viel op kunnen lossen. Nu kan ik echt genieten van mijn leven en lichaam.

Koelkast
Normaal gesproken heb ik na het avondeten rond 21:00 uur de gang naar de koelkast voor een paar kaasblokjes en iets lekkers te drinken. Nu liep ik naar de waterkoker en maakte mezelf thee ZONDER iets erbij. Het grappige is dat het me ook nog veel beter bevalt. Ben ook al 5 kg kwijt!

Spiegel
Als ik in de spiegel keek dan kreeg ik al stress. Nu, een 5 kg minder, reageer ik er al heel anders op. Ik ben goed bezig!

Drang om te eten
Ik had zo’n drang om door te eten. Of ik nu wel of geen honger had, dat maakte al helemaal niet uit. Een vol gevoel kreeg ik er zelfs niet van. Nu houd ik vanzelf na een paar happen op.

Emoties
Toen Ingrid me zei dat mijn emoties me zo bezig konden houden, dat je er dik van werd, had ik dit nooit verwacht. Ze heeft dit aangepakt en een hypnotische maagverkleining gegeven. Ik ben nu een stuk rustiger en val eindelijk af.

Jo-jo’en
Door me uit te leggen dat het jo-jo effect van vroeger ervoor zorgde dat mijn lijf niet meer snapte wat het moest doen en eten niet als veilig zag voor mijn lichaam.  Nam ik meteen de hypnotische maagverkleining, met daarbij nog een paar andere sessies om mijn lichaam te resetten. Nu weet mijn lijf weer wat het moet doen met de voeding. Ik val af!

Herhaling
Een paar maanden geleden heb ik de maagband laten installeren en merkte dat het me toch weer even tegen viel om me aan mijn eigen gemaakte levensstijl te houden. Ik heb de mp3 er weer bijgehaald en deze heeft de maagband weer goed ‘aangetrokken’. Fijn dat er een back-up is.

Het kookmoment
Ik ben gewend om altijd een glas wijn te drinken tijdens het koken. Dat VOND ik gezellig. Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar ik sta nu met een glas water in mijn hand te koken en dat bevalt me prima.

Al een paar jaar een maagverkleining
Ik heb al een paar jaar een hypnotische maagverkleining. Deze werkt nog steeds prima. Ik merkte wel dat ik nog meer wilde afvallen dan het geval was, maar wist ook dat ik mogelijk dan veel te veel af viel. Ik had moeite om mezelf zo ‘slank’ te zien als ik in feite nu ben. Fijn dat we er samen aan hebben kunnen werken dat ik het nu ook echt zelf zie en voel.  

Pingpongbal
Al kokende denk ik: ‘Mijn maag heeft de grootte van een pingpong bal en ik sta champignons te snijden, een peer, een ui, ik kook couscous en er moet nog gemengde sla doorheen, nootjes en wat kaas…… dat is voor een wééshuis, niet voor een pingpongbal!’ Ik leg keurig de HELFT van deze éénpersoonsportie op mijn bord en na een paar happen bewust eten volgens onze afspraak is mijn bordje leeg. Een halve éénpersoons portie en ik denk: IK PLOF !!! Mijn pingpongbal staat op springen.

 

Lees ook: Wat-hebben-een-ijsberg-en-hypnose-met-elkaar-te-maken/

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?
Lees dan het volgende GRATIS e-book voor meer toelichting en tips.

Wil je ook hiermee aan de slag?

Vul onderstaande gegevens in en ik bel of mail je terug.