Leef je Passie

Ga naar de rand en vlieg!

By januari 1, 2019juni 12th, 2022No Comments

‘Kom naar de rand’, zei zij. ‘We kunnen niet… We zijn bang!’ ‘Kom naar de rand’, zei zij. Ze kwamen en vlogen!

Je zou zo graag willen, maar je durft niet! Waar je nu staat is vertrouwt. Dat is jouw nestje, waar je je geborgen voelt. Hier is warmte, voldoende eten en veiligheid. Toch zou je graag eens naar die rand willen en voelen hoe het is om te vliegen! Echt LEVEN!

In jouw gedachten is het zo dat je vindt dat je eigen leven echt kunnen leven is niet mogelijk is. Je hebt verantwoordelijkheden en dient rekening te houden met anderen.

Je vindt dat je eerst voor hen daar moet zijn en ergens achteraan ben jij aan de beurt. Diep van binnen zou je het fijn vinden om meer tijd voor jezelf te hebben. Momenten te beleven waar je hart sneller van gaat kloppen en je blij van wordt. Het gevoel hebben dat je je leven intens met passie leeft zonder dat je hiervoor eerst moet emigreren, andere baan moet zoeken of een relatie zou moeten beëindigen die eigenlijk wel nog goed is, maar jij je niet meer in thuis voelt. Hierover praten is al een lastig iets. Dat hoort zich niet. Je moet presteren zoals van jouw gewenst wordt en zoals je van je gewend zijn. Als jij je plots anders zou gedragen, nou.. ja… dan snapt niemand er nog iets van. Doe maar gewoon. Dan doe je gek genoeg.

Maar…. hoe zou het zijn? hoe zou het zijn, daar op die rand en hoe zou het voelen als je je vleugels wat meer zou uitslaan. Hoe zou het voelen om te vliegen of…. val je dan te pletter?! Angst komt om de hoek kijken. Laten we het maar veilig houden, zoals het is. Hier voel je je goed bij. Is dat zo?

Dadelijk is je leven zowat aan het eind en lig je daar op je sterfbed je laatste adem uit te blazen. Terug ga je met je gedachten naar deze momenten, dat je dacht dat je graag zou willen vliegen, maar de stap niet durfde te zetten. Je hebt spijt… ‘Had ik maar’, ‘ik zou zo graag willen weten hoe het zou zijn geweest als….’ Ben deze gedachten voor.

Ik help je graag op weg met de eerste stappen naar de rand. Je hebt dan  zoveel handvatten, dat je op de rand gaat staan en je overgeeft aan de thermiek van de de wind. Je laat je met de wind mee glijden en strekt je vleugels uit. Nu kan je zelf alleen in en uit je eigen nest vliegen, genietend van al het moois het leven je nog te bieden heeft.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Kies een workshop
of voor 1-1!

Neem het heft in eigen hand. Blijf dicht bij jezelf. Krijg tips, hulp en oefeningen die je verder helpen. Wil je liever online? Dat kan ook.
Zie hiernaast een voorbeeld, maar we hebben er meer. Geef maar aan welke jouw voorkeur heeft en ik stuur het je toe.

Bekijk Training