Leef je Passie

Ik snak naar vrijheid

By november 5, 2018juni 12th, 2022No Comments

Stel je voor…..
Je sleept jezelf uit bed nadat je een paar keer op de snooze-knop hebt gedrukt. Ben je eindelijk wakker voel je de druk van de dag al op je schouders vallen. Terwijl je naar de klok kijkt, doe je gehaast je ochtendritueel en neemt de dag alvast door.

Je begint de werkdag en wordt grotendeels geleefd door andermans prioriteiten.

Aan het eind van de dag voel je je uitgeput, gestresst en hebt misschien zelfs moeite met slapen terwijl je je nog openstaande taken doorneemt en je zorgen de overhand krijgen. Je raakt  verdwaald in de stress van je dagelijks leven en komt niet aan jezelf toe.

De stress zorgt voor een overproductie van het hormoon cortisol in je bijnier. Je bloedsuikerspiegel raakt verstoord, je immuniteit verlaagt en er ontwikkelen zich ontstekingsreacties. Een overproductie van cortisol verhoogt ook het buikvet en wordt geassocieerd met hartaanvallen en beroertes.

Als je denkt dat je stress nodig hebt om goed te kunnen functioneren in je werk, dan heb je het goed mis. Stress verslechtert je cognitieve prestaties.

De eerste stap zou kunnen zijn om even stil te staan bij waar je nu echt mee bezig bent. Wat zijn jou echte waarden in het leven. Hoe wil je gezien worden later. Wat wil je jouw kleinkinderen over jezelf kunnen vertellen. Waar word jij echt blij van?

Dan is het handig om te weten dat jij zelf je stress kunt managen op een makkelijke manier.

Online bied ik een makkelijke zelfhulptechniek aan die simpel is en ook nog werkt. Het heeft mijn leven en dat van veel cliënten veel leuker en lichter gemaakt.

Je kunt deze techniek gebruiken om jezelf te ondersteunen bij een aantal problemen, zoals hoofdpijnen, angsten, boosheid, rugpijn, nerveus zijn voor een sollicitatiegesprek, denken dat je iets niet kunt.

Ik leer je in de online training een krachtige tool die je in je dagelijkse leven kunt gebruiken en hoe je deze tool kunt aanpassen aan je specifieke situatie.

Ook kan je deze tool gebruiken als oppepper in de ochtend of te komen tot een goede nachtrust.

Er zijn enkele veelvoorkomende, vaak onbewuste overtuigingen bij bijvoorbeeld stress, die voorkomen dat mensen hun angst loslaten en loslaten. Je kan dit met deze training makkelijk aanpakken.

Denk ook aan deze gedachten die je kunt hebben en waar je eigenlijk last van hebt.

  • ‘Ik kan me niet rustig voelen, totdat alles naar mijn zin is.’
  • ‘Als ik geen stress en zorgen maak, betekent dit dat het me niet kan schelen.’
  • ‘Als ik me niet in paniek voel, wordt het niet gedaan.’
  • ‘Als ik niet gestresst ben, betekent dit dat ik niet hard genoeg werk.’

Hoezeer je ook wilt ontspannen, het was niet niet makkelijk om los tot dat je de emotionele vrijheid training gebruikte. Geef jezelf het geschenk om niet meer door je emoties te worden opgeslokt en leer weer meer tot je zelf komen en steeds meer te ontspannen.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Doe de online training!

Ga makkelijker om met dieper liggende emoties en maak je het leven lichter en makkelijker.

Deze online training helpt je hier goed bij. Deze maand bied ik de emotionele vrijheid online aan voor de helft van de prijs. Doe er je voordeel mee.

Bekijk Training