Leef je Passie

Je voedingintolerantie te lijf met een biotensor

By juni 23, 2020augustus 12th, 2020No Comments

De biotensor is een instrument waarmee je frequenties in en om je heen, net als zenders bij een radio, zichtbaar maakt.

Je kan zelf uitmeten of wat je eet gezond en goed voor je is.

Een biotensor werkt dus hetzelfde als een radio.

Zenders radio
De biotensor is een instrument waarmee je, net als bij het zoeken van een zender op de radio, trillingen opvangt in de atmosfeer en kan goed gebruikt worden voor het uitmeten welke voeding al dan niet geschikt is voor jouw lichaam, hoe het gesteld is met je organen of met je energieniveau.

Wist je dat er heel wat radiogolven zijn en deze een natuurlijk verschijnsel zijn waar wij de mogelijkheid in hebben gevonden om te gebruiken om data (denk aan jouw favoriete muziek op de radio) van punt A naar punt B te transporteren. Wist je ook dat deze verzending draadloos gaat met de snelheid van het licht. Lage frequenties zijn krachtiger dan hoge frequenties. Deze reizen verder omdat ze minder last hebben van obstakels.

Ooit erbij stil gestaan dat dit ook zo werkt in je lichaam? Dat je organen allemaal weer een andere soort van frequenties hebben. Dat betekent dat je lichaam dus divers kan reageren op wat je eet en drinkt, hoe je beweegt etc.

Wist je dat je deze frequenties in je lichaam kunt zichtbaar maken met een biotensor en je op deze manier ook kunt vaststellen hoe het met je gezondheid is gesteld en welke voeding voor jou het beste is.

Gutfeeling
De biotensor is ook een prima hulpmiddel om weer terug meer te durven luisteren naar je ‘gutfeeling’. Een ander woord voor ‘gutfeeling’ is intuïtie of innerlijk weten. Wanneer heb je daar voor het laatst echt naar geluisterd? Vertrouwen op je intuïtie kan best wel een grote uitdaging zijn.

Echt luisteren naar wat jezelf wilt, voelt en ervaart zonder je schuldig te voelen wat anderen er wel niet van zullen denken of zeggen? Schakel je echte gevoelens niet uit. Ga weer luisteren naar je eigen intuïtie. Leef en laat de automatische piloot los.

Onbewust weet je eigenlijk wel wat het beste bij je past. Denk hierbij aan je voeding. Je merkt zelf vaker al op dat je na dat ene te hebben gegeten of gedronken, je lichaam protesteert, maar schenkt daar verder geen aandacht aan, aangezien je meer in je hoofd bezig bent dan met wat er in je lichaam echt gebeurt. Je lichaam is dan alleen maar nodig om je van A naar B te brengen en brandstof in te stoppen om voldoende energie te hebben om datgene wat je jezelf in je hoofd hebt gehaald ook allemaal uit te kunnen voeren.

Het wordt tijd om weer tijd om jezelf als 1 geheel te zien. Voorkom dat je eerst iets ernstigs onder de leden moet hebben voordat je leefstijl gaat veranderen.

Een hulpmiddel om weer te leren vertrouwen op je eigen intuïtie is de biotensor.

Biotensor workshop

Intuïtie & voeding = biotensor

Soms heb je een steuntje in de rug nodig. Een bevestiging van wat je denkt, voelt en ervaart. De biotensor is al jaren een mooie tool om inzichten te geven op zowel fysieke, emotioneel en mentaal niveau en meet haarfijn uit als je iets niet goed is voor je lichaam. Verbaas jezelf over deze handige methode en leer deze in te zetten voor jezelf of om anderen uit te maken.

LEES MEER INFORMATIE OF MELD JE METEEN AAN