Leef je Passie

Korte uitleg over hypnose

By juli 15, 2018maart 25th, 2021No Comments

Jij en ik krijgen veel vaker met hypnose te maken dan je denkt. Ken je het gevoel: je rijdt op de snelweg en plots ben je aan jouw afrit en weet je eigenlijk niet hoe je daar bent gekomen? Dat is al een lichte vorm van hypnose. Maar om cruciale veranderingen aan te brengen in je onderbewuste, ga je natuurlijk dieper.

Wat is hypnose
Hypnose is een kunstmatig opgewekte ontspanning en diepgaande rust in je bewustzijn, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie en geeft je de volledige controle over je wil en je brein. En ook zit er niets zweverigs aan hypnose. Het is juist een heel natuurlijke staat van je eigen bewustzijn.

Je bent mogelijk zelfs vaker onder hypnose dan je zelf weet. Men denkt vaak dat hypnose betekent dat je helemaal ‘weg’ of in slaap bent, dat is het dus niet. Het is gewoon een heel sterke vorm van concentratie. Ik kan je geen dingen laten doen die je op bewust niveau niet wenst. Bovendien kan je op elk moment zelf uit hypnose komen, in een fractie van een seconde zonder schade.

Hypnose is op veel fysieke, mentale en emotionele klachten toepasbaar en als jij je ervoor openstelt, een heerlijk ontspannen hypnotische staat waarin je mentaal helemaal ontspannen bent. En als je eenmaal een paar keer in hypnose bent geweest, ga je ook altijd maar dieper en dieper. Lastig is eigenlijk alleen als cliënten mijn instructies niet volgen. Elke hypnose is zelfhypnose, de cliënt moet het uiteindelijk zelf doen. Als jij er niet voor openstaat en niet gemotiveerd bent om via hypnose ergens vanaf te komen dan blijft het ook zo of je moet ergens in je achterhoofd het wel willen, dan kan ik je toch nog in hypnose krijgen.

Ons onderbewuste en bewuste zit toch heel interessant in elkaar.

Wil je op deze wijze aan de slag?

Vul je e-mailadres óf telefoonnummer in. Ik contacteer je dan op die manier.

maak afspraak