Leef je Passie

Makkelijker in het leven staan door te tikken

By mei 13, 2020mei 31st, 2020No Comments

Stel je voor….. dat je de kans hebt om zelf je stress te verlagen, angst weg te halen en je zorgen te verminderen. Hoe zou het zijn als je rust in je hoofd had en bij de leuke dingen beter stil kon staan. Geen last van nare gevoelens, maar gewoon genieten.

Niet meer de neiging hebben om nog even de koelkast in te duiken of die chocoladereep te pakken om het gevoel te onderdrukken dat weer de kop op steekt.

Een beter leven start al als je ophoudt je te vergelijken met anderen en jezelf ziet zoals je werkelijk bent. Een unieke persoonlijkheid! Hoe vaak hoor je anderen niet zeggen dat ze een beter leven willen, gelukkig zijn en gezond.

Om dat te bereiken ga je harder werken, meer studeren, je zorgen maken of je wel goed genoeg bent en je afvragen of je wel up-to-date genoeg bent volgens de laatste gadgets en nieuwtjes.

En dan komt op social media een kennis of collega langs, met een nieuwere auto, leukere vakantie, betere baan, groter huis. Tsja……..

Het is fijn om via social media met elkaar contact te hebben. Maar het kan ook voor irritaties, frustraties en boosheid zorgen. Dit kan je helemaal emotioneel onderuithalen. Wat er in de wereld om je heen gebeurt kan een hele grote impact op je hebben en je onzeker maken.

Zo van. ‘Kijk eens hoe gelukkig zij zijn!’, ‘Mijn baan is saai tegenover die van hem’, ‘Wat een mooie vakanties kunnen deze boeken, hoe doen ze dat?’, ‘Die gaan iedere week uit eten en hebben zeker een interessanter huwelijk dan ik’, ‘In dat werelddeel is weer oorlog, in wat voor een wereld leef ik’, ‘Is deze wereld wel veilig genoeg voor mijn kinderen.’, ‘Word ik ook ziek?’, ‘Moet ik me dadelijk wel of niet laten vaccineren?’.

De innerlijke stemmetjes met deze gedachten komen naar boven en vinden er wat van. Ze maken je ongemakkelijk en je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven. De gevoelens die dan opstaan wil je graag onderdrukken. De kans is groot dat je dan naar de koelkast of snoepkas of wijnkelder loopt om de pijn die je voelt te verzachten…

Wat doet dat met je. ….

Het verhaal van Sigrid
Sigrid, kwam bij mij in de praktijk en had zulke stemmetjes. Ze wist het niet meer. Ze sliep steeds slechter, at onregelmatig en het liefst wat zoets. Ze kwam alleen maar bij en wist niet waardoor. Ze voelde zich niet lekker in haar vel. Haar lichaam leek met de week meer uit te dijen en emotioneel was ze een wrak. Ze kreeg het niet meer voor elkaar om zelf de knop om te draaien.

Naast de behandelingen 1-1 is ze thuis aan de slag gegaan met de online emotionele vrijheid training en je zag haar zienderogen opfleuren. De stress werd minder, het angstige gevoel verdween en zelfs haar zin in wat zoets vervaagde.

Dat kwam, omdat ze de emotionele vrijheid handvatten deed toepassen. Daardoor veranderde er iets in haar gevoel en denkwijze, waardoor haar leven stap voor stap meer veranderde in de richting waarin zij wilde gaan. Ze liet zich minder leiden door wat ze op social media zag of wat anderen ‘waarschijnlijk’ van dachten of deden verwachten. Ze kon alle indrukken beter van haar af laten glijden en ging steeds meer opkomen voor haar eigen gedachten, inzichten en gevoel. Ze is nu een sterke persoonlijkheid die weet wat ze wil en geniet. Dat leven gun ik jou ook..

Met begeleiding
Als je nog dieper tot de kern wilt komen kan je hieronder een afspraak maken voor 1-1 begeleiding.

maak afspraak

 

Lees ook: ‘Niet alles is goed te verteren’

Kijk de gratis video tip en voel je al een stukje beter.

Herken je jezelf en wil je hiermee aan de slag?

Doe de online training!

Neem het heft in eigen hand. Blijf dicht bij jezelf. Maak kortemette met alle emoties die je lamslaan en niet meer helder laten nadenken. Krijg tips, hulp en oefeningen die je meteen bij al deze emoties, stressmomenten en overprikkeling verder helpen.

Via deze online training leer je oefeningen, makkelijk thuis en onderweg toe te passen om je te ontdoen van lastige emoties, waardoor je steviger staat in het dagelijks leven, dat je beter doorslaapt, minder lichamelijke klachten hebt, rust in je hoofd ervaart en leert de regie te nemen over je eigen leven.

Tijdelijk voor een lagere prijs om iedereen de gelegenheid te geven om tot rust te komen.

Bekijk Training