Body & Mind Language

Praten kent zijn beperking. Soms kom je niet verder dan herhaling van je verhaal, waardoor je eigenlijk het probleem steeds weer herbeleeft. Zoals een lichaam een immuunsysteem heeft om je te beschermen tegen ziekte, zo heeft je geest haar weerstand om je veiligheid te geven en te behoeden voor herhaling in de vorm van angst en verdriet. Je diepste beschadiging is amper te bereiken met praten alleen. Onbewuste overtuigingen liggen verscholen in het lichaam. Door het lichaam te betrekken bij coaching wordt gebruik gemaakt van het lichaamsgeheugen. Tevens komt er meer ruimte voor transformatie, omdat ons brein binnen beweging hiervoor meer toegankelijk is.

Body & Mind Language is een psychosociale therapie, waarbij zowel de informatie uit gesproken taal als informatie uit houding, beweging, gebaar wordt betrokken. BML richt zich op optimale verkenning van de hulpvraag. Door de ruimte te geven aan deze verkenning ontstaat de mogelijkheid bij de werkelijke probleem die verscholen ligt onder de hulpvraag te komen. Binnen de stagnatie zelf ligt de mogelijkheid tot verandering. BML leidt tot nieuwe inzichten en het aannemen van een andere houding.

BML leidt ook naar het hervinden van het verlangen om je te uiten. Juist onze uitreiking, het contact met anderen is door teleurstelling beschadigd. Waar bij praten alleen de verschuiving als mogelijkheid wordt besproken kan je door de BML interventies de verandering daadwerkelijk ervaren.

Individuele coaching
Op verzoek kan een aparte afspraak worden gemaakt individuele begeleiding.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

OF

Meteen aan de slag met je prikkelsemoties en gedrag.