BRON-CODE

Deze stoel wordt na frequent gebruik van de Urim-Code stoel ingezet en helpt bij het doorbreken van patronen die je tegenhouden in je unieke zelf te stappen en je passie te leven. Belastende herinneringen worden gewist, die je hebt meegenomen uit andere ervaringen, je ouders, de familiepatronen of opgedane trauma’s en brengt je terug naar je authentieke kracht en zorgt daarnaast ervoor dat jouw hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

De Bron-Code stoel is speciaal ontworpen en op de trilling van de therapeut afgestemd. Na het volgen van een gedegen opleiding kan ik met de Bron-Code stoel specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale  ZIJN.

De Bron-Code werkt op het totale energieveld, de universele blauwdruk. De Matrix van de Bron-Code stoel onder leiding en sturing van de therapeut:

  • Helpt om oude herinneringen uit het systeem van de cliënt te halen, waardoor het DNA weer overeenkomstig de goddelijke blauwdruk kan gaan werken.
  • Heeft een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene stelsel.
  • Kan doordringen tot in de verste hoeken van het bewustzijn en het onderbewustzijn en daardoor kan fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau worden aangepakt
  • Zet fysieke systeem en de etherische lichamen (de aura) aan tot het direct lozen van afvalstoffen en emotionele ballast.
  • Transmuteert belastende herinneringen uit het verleden of parallelle levens (het zogenaamde karma).
  • Transmuteert en transformeert de belastende substanties die de ruimtes vullen tussen de elektronen van het lichaam en de fijne stoffelijke energieën van de aura, waardoor we niet op onze eigen ‘trilling’ resoneren. In een gezond lichaam vibreren de elektronen en atomen met een bepaalde lichtkracht en snelheid. Wanneer dit vertraagd wordt door verkeerde energieën en/of gevoelens ontstaat disharmonie en ziekte.

Als eerste wordt de URIM code stoel ingezet en daarna de BRON code stoel.

Meer info is terug te vinden in een artikel in De Limburger op 10 september 2022.

Neem contact op voor een gratis telefoongesprek of maak direct een afspraak voor een consult.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.