EMB test

Waarom een bloedtest?
Meten is weten. Met een bloedtest kan je heel mooi inzichtelijk krijgen wat mogelijk de onderliggende oorzaak is van jouw gezondheidsklachten. Of, misschien wil je wel graag een algehele gezondheidscheck, dat kan natuurlijk ook!

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?
Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7.000 keer rond met een hele waardevolle lading voor je lichaam, waaronder zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel naar cel.

Je bloed laten prikken kan natuurlijk bij de huisarts, maar uit je bloed kan véél meer informatie gehaald worden via de EMB test. Denk hierbij aan basis hematologisch onderzoek, microscopisch bloedonderzoek, status vitaminen, mineralen, hormonen, neurotransmitters, stressparameters, meridianen, energetische pathogene belasting en blokkades, pni-verstoring en algemene intoleranties in bijvoorbeeld voeding. Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek, welke diverse belastingen kan aantonen. Wil je het gedetailleerder weten dan stuur ik het je graag toe.

We doen deze test gewoon tijdens je afspraak. Tijdens deze afspraak nemen we ook uitgebreid jouw klachten door. Mogelijk heb je ook al de GPS-vragenlijst ingevuld. Met deze informatie kan ik je vast de eerste tips geven om mee aan de slag te gaan. Daarnaast meet ik je door met de NES en Raymedy apparatuur. Met een handige vingerprik neem ik wat druppels bloed af. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd, geanalyseerd en twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag.

Waarom maar een paar bloeddruppels nodig?
Laten we voorop stellen dat deze EMB test een heel ander soort analyse is dan degene in de reguliere zorg. Daarnaast heb je regulier voor elke bepaling een ander buisje nodig, omdat alles apart wordt verwerkt. En als ze cellen willen isoleren heb je al gauw veel meer nodig. Voor een onderzoek kan het dan bijvoorbeeld voorkomen dat voor meerdere bepalingen meerdere cellen isoleren dienen te worden en 8 buisjes nodig zijn. Dat heb je allemaal niet met de EMB.
Bij de EMB test heb je voldoende aan een paar druppels bloed, want van 1 druppel lezen ze al het gehele DNA.

Vervolg
Voor de bespreking van de uitslag van de bloedafname, maken we een aparte vervolgafspraak van een uur. Met de gegevens die naar voren komen uit het bloed, ons gesprek, vragenlijst en de metingen ontstaat een volledig plan van aanpak. Met dit plan van aanpak weet je precies wat je kunt doen om jouw gezondheid te verbeteren. In onze vervolgafspraken in losse sessies van een uur, kijken we samen welke stappen we nog moeten zetten en waar we moeten aanpassen. Meestal zijn 3-4 afspraken genoeg om jouw klachten aan te pakken, dit hangt echter volledig af van de soort, grootte van je klacht, de gekozen aanpak en natuurlijk jouw behoefte.

Belangrijk is dat je hierbij echt zelf mee aan de slag gaat. Je leert hoe je anders met bepaalde zaken kunt omgaan en het kost je geen moeite om je aan jouw plan van aanpak te houden.

Daarnaast kan je bij mij altijd vragen stellen. Ik weet dat vragen pas komen als je thuis bent en de boel aan het verwerken bent. Waarom zou je dan moeten betalen voor alle vragen die je hebt? Nee, bij mij kan je altijd even mailen of appen met een vraag en dan antwoord ik ‘m met liefde. Gewoon, bij de prijs in. Ook ben ik flexibel in de manier we bij elkaar komen. De afspraken kunnen zowel online als offline plaatsvinden en ik heb tijdens onze afspraak alle tijd voor jou.

N.a.v. deze emb test, metingen en behandelingen:
– Merk je verschil in je mentale en fysieke gezondheid.
– Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.
– Heb je weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.
– Voel  je je fitter, gezonder en gelukkiger.

Griepverschijnselen en toch een bloedtest?
Bloedtesten kan veilig in de praktijk met handschoenen, mondkapjes en plexiglas.
Heb je griepverschijnselen, dan is het beter dat ik je de kit doorstuur of door de brievenbus doe en je online assisteer bij het zelf prikken, invullen van het formulier en hoe alles te versturen. In de kit zit alles wat je nodig hebt.
Na 15 werkdagen bespreken we de gegevens. Maak hiervoor een afspraak.

Wil je hiermee aan de slag? Vraag de energetisch morfologische bloedtest hieronder aan.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

 

Ik werk ook met de Raymedy, de NES, de iTOVi en GPS vragenlijst. Wil hier meer van weten dan kijk even op deze pagina’s.