EMB test

Waarom een bloedtest?
Meten is weten. Met een holistische bloedtest kan je inzichtelijk krijgen wat mogelijk de onderliggende oorzaak is van jouw gezondheidsklachten en geeft meteen een algehele gezondheidscheck.

De EMB is een energetische test en niet wetenschappelijk onderbouwd.

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?
Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7.000 keer rond met een hele waardevolle lading met informatie voor je lichaam, waaronder zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel naar cel.

Je bloed laten prikken kan natuurlijk bij de huisarts, maar wist je dat ook een holistische manier van bloedonderzoek mogelijk is die diverse andere belastingen kan aantonen? Met de Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) is dat mogelijk. Denk hierbij aan basis hematologisch onderzoek, microscopisch bloedonderzoek, status vitaminen, mineralen, hormonen, neurotransmitters, stressparameters, meridianen, status darmen, pancreas, schildklier, bijnieren, energetische pathogene belasting en blokkades, pni-verstoring, algemene en voedselintoleranties.

Het fijne van dit bloedonderzoek is dat ik hiervoor maar een paar druppels van jouw bloed nodig heb via vingerprik. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd, geanalyseerd en twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag.

Tijdens onze afspraak nemen we uitgebreid jouw klachten door. Mogelijk heb je ook al de GPS-vragenlijst en mogelijk andere lijsten en tests ingevuld. Met deze informatie kan ik je vast de eerste tips geven om mee aan de slag te gaan. Daarnaast meet ik je door met de NES en Raymedy apparatuur.

Waarom maar een paar bloeddruppels nodig?
Deze EMB test een heel ander soort analyse is dan degene in de reguliere zorg. Daarnaast heb je regulier voor elke bepaling een ander buisje nodig, omdat alles apart wordt verwerkt. En als ze cellen willen isoleren heb je al gauw veel meer nodig. Voor een onderzoek kan het dan bijvoorbeeld voorkomen dat voor meerdere bepalingen meerdere cellen isoleren dienen te worden en 8 buisjes nodig zijn. Dat heb je allemaal niet met deze manier van analyseren. Bij de EMB test heb je voldoende aan een paar druppels bloed, want van 1 druppel lezen ze al het gehele DNA.

Vervolg
Zodra ik de bloeduitslag binnen heb maken we een afspraak voor een vervolg consult. In die tussentijd heb je al huiswerk meegekregen n.a.v. de andere onderzoeken die we hebben gedaan. Met de gegevens die uit de bloedtest naar voren komen, ons gesprek, vragenlijst, tussentijds huiswerk en de metingen ontstaat een volledig plan van aanpak. Met dit plan van aanpak weet je precies wat je kunt doen om jouw gezondheid te verbeteren. In onze vervolg consulten, kijken we samen welke stappen we nog moeten zetten en waar we moeten aanpassen op een manier die helemaal bij jou past.

Belangrijk is wel dat je hier dan ook echt zelf thuis en op je werk mee aan de slag wilt gaan, want ik kan het alleen maar voor je uitzoeken, je bewust maken, behandelen met de Raymedy, huiswerk meegeven en je adviseren. Het thuis uitvoeren en jouw eigen gekozen nieuwe leefstijl aanhouden, dat doe je zelf. Mijn taak is het je te leren anders met bepaalde zaken om te gaan en je tips te geven, zodat je jezelf moeiteloos aan je eigen op maat gemaakte van aanpak kunt houden.

Daarnaast kan je mij altijd via app vragen stellen. Ik weet dat de echte vragen pas komen als je thuis bent en de boel aan het verwerken bent. Bij mij kan je altijd even appen met een vraag en dan antwoord ik ‘m met liefde. Gewoon, bij de prijs in.

Ook ben ik flexibel in de manier waarop we bij elkaar komen. De afspraken kunnen zowel online als offline plaatsvinden.

Wat haal je uit deze onderzoeken en de behandeling?
N.a.v. deze emb test, metingen en behandelingen:
– Merk je verschil in je mentale en fysieke gezondheid.
– Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken.
– Heb je weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.
– Voel  je je fitter, gezonder en gelukkiger.

Griepverschijnselen en toch een bloedtest?
Bloedtesten kan veilig in de praktijk met handschoenen, mondkapjes en plexiglas.
Heb je griepverschijnselen, dan is het beter dat ik je de kit doorstuur of door de brievenbus doe en je online assisteer bij het zelf prikken, invullen van het formulier en hoe alles te versturen. In de kit zit alles wat je nodig hebt.

Wil je hiermee aan de slag? Vraag een consult aan en zet bij de opmerkingen dat je, naast de holistische gezondheidscheck ook graag meteen een energetische morfologische bloedtest wilt laten doen.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.

 

Ik werk met de Raymedy en NES apparatuur de iTOVi scan, diverse tests en een GPS vragenlijst. Wil hier meer over weten dan klik even op de links.