GPS vragenlijst

 

Wat is GPS?
GPS staat voor ‘Guide pour la Santé’; oftewel een ‘gids voor de gezondheid’. Het is een gids die je begeleidt op de weg naar een optimale gezondheid en vitaliteit; een traject dat jij en ik samen aangaan.

Het is een uitgebreide online nutritionele evaluatie vragenlijst. Het woord nutritioneel komt van nutriënt en betekent voedingsstof. De stoffen in je voeding die belangrijk zijn om je lichaam optimaal te laten functioneren.

De vragen hebben betrekking op verschillende aspecten van jouw leven en gezondheid, zodat we ons niet alleen toespitsen op jouw huidige klacht maar jouw gezondheid als een geheel gaan zien en op zoek gaan naar onderliggende oorzaken.

Het is een vragenlijst die je zelf invult. De antwoorden geven aan hoe je jouw gezondheid momenteel zelf ervaart.

Vul de antwoorden echt eerlijk in, want anders heeft het geen nut. Ga niet te veel nadenken. Des te waardevoller is de lijst en de adviezen die daaruit voortvloeien en kan ik je ook echt helpen.

Het GPS-systeem geeft een beeld hoe jij o.a. de nutriënten in je voeding fysiek tot je neemt en zal door jouw persoonlijke antwoorden een grafische vormgeving maken van hoe het fysiek met jou is gesteld. Vanuit deze informatie stel ik een behandeling op maat samen. Ik zal dit samen met je bespreken en je hierin begeleiden.

Ik combineer de uitslag met mijn eigen specifieke kennis, technieken en/of andere onderzoeken. Nadat je de vragenlijst in de loop van het traject een tweede of derde keer ingevuld hebt, kan je aan de hand van de grafieken duidelijk zien in hoeverre jouw gezondheid verbeterd is door de geleverde inspanningen van de afgelopen tijd en krijg je ook inzicht in eventuele extra aandachtspunten.

Vraag de link aan
Het mooie van deze vragenlijst is dat ik deze GRATIS aanbied. Of je nu wel of niet kiest voor een afspraak bij mij. Dit staat hier los van. Je stuurt me gewoon persoonlijk via [email protected] jouw naam, achternaam en je e-mailadres en ik stuur je de digitale GPS-vragenlijst toe.

Ontvangst eerste mail
Je ontvangt daarna handmatig via mij een mail onder de naam [email protected] (verifiëren email) met het verzoek om je e-mailadres als het juiste adres te bevestigen.

Ontvangst link
Zodra ik hierop een mail heb terug ontvangen dat het mailadres klopt, stuur ik je een e-mail met de link naar de digitale vragenlijst toe. De afzender van deze e-mail is [email protected] met als onderwerp iets in de trant van ‘vragenlijst Leef je Passie’. Mocht je de link niet kunnen openen, dan kan je de instructies die in de e-mail worden aangegeven volgen.

Hoe werkt de vragenlijst
Als je in de e-mail op deze link klikt, wordt de digitale vragenlijst geopend en kan je deze invullen.

Je vult de lijst thuis op je gemak in 1x in, want jouw gegevens worden niet bewaard; verder geen stress of tijdsdruk.

Bij het invullen van de vragenlijst is het van belang dat je op iedere vraag antwoord geeft (ook al is het antwoord ‘0’). Pas nadat je alle vragen hebt ingevuld, kan je verder naar het volgende scherm.
Als je de laatste vraag hebt ingevuld, klik je op de oranje button (links onderin) om de vragenlijst op te slaan.

Nadat je de lijst hebt ingevuld
Nadat je de GPS-vragenlijst hebt ingevuld, krijg ik hier automatisch een email van. Dus alle informatie komt na het invullen rechtstreeks bij mij aan. Mocht je alsnog vragen hebben dan kan je deze altijd aan me stellen. Bedankt alvast voor het invullen van deze vragenlijst, zodat we samen aan een optimale gezondheid kunnen werken.

Consult
Maak een afspraak voor een eerste consult en zet bij de opmerking dat je graag de GPS-vragenlijst wilt ontvangen. Deze stuur ik je toe en zal de uitslag tijdens het consult met je bespreken. Indien gewenst maak ik een behandelvoorstel op maat en gaan we samen hiermee aan de slag.

 

Maak een afspraak