Hypnotische Maagverkleining

De hypnotische maagverkleining is een afslank systeem dat niet gebaseerd is op het uithongeren van je lichaam, het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciaal dieet.

Ik wil je vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel je, je dan?

 1. Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast?
 2. Depressief, beperkt en berooft van een leuk leven?

Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede. Met o.a. hypnose is het nu mogelijk om een écht werkende hypnotische maagverkleining te ondergaan, waarbij je ook daadwerkelijk afslankt. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen of weer terugvallen in het oude patroon.

Een hypnotische maagverkleining is vooral heel nuttig voor als je:

 • Alles lekker vindt
 • Soms geen ‘stop’ knop in je systeem hebt, waardoor je door eet
 • Chagrijnig wordt als je even niet de kans krijgt iets te eten
 • Niet weet wanneer je nu eigenlijk een honger- of dorstgevoel hebt
 • Geen ‘nee’ durft te zeggen, terwijl je eigenlijk voldoende hebt gegeten
 • Eet voor de gezelligheid, zoals een drankje en wat te knabbelen bij de tv
 • Steeds weer zin hebben in een bepaald product zoals chocolade of chips
 • Een leeg gevoel blijft houden en dit wilt vullen
 • Merkt dat je echt minder eet, maar toch nog bij komt of niet af valt.

Misschien herken je ook wel het jo-jo effect. Daar is een reden voor waar we later op terug komen.

Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een onbewust programma dat we ontwikkeld hebben. Met een hypnose sessie zorgen wij samen ervoor dat jouw programma gereset wordt naar een gezond stabiel gewicht. Naast de hypnose sessie wordt ook gekeken naar jouw huidig eetpatroon, je emotionele en fysieke gesteldheid. Deze kunnen van groot belang zijn bij het al dan niet minder eten of al dan niet afvallen.

Kan je een hypnotische maagverkleining vergelijken met een operatieve?
Misschien vraag je je af of je de hypnotische maagverkleining kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten.

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose (lees dit artikel) is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende hypnotische maagverkleining te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagkleining, zonder een echte operatie te hoeven ondergaan. Daarnaast is gebleken dat de resultaten van de hypnotische maagverkleining, wereldwijd beschouwd 85% zijn en met een normale maagband 50%.

Wat zijn de voordelen van een hypnotische maagverkleining
Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een ‘échte’ maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

In de praktijk, met een ‘échte’ operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de hypnotische maagverkleining heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens! En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken.

In de Limburger van 4 januari 2020, zegt Bariatrisch chirurg Frank Vanhimbeeck van het Sint Jans Gasthuis in Weert: ‘Obesitas is een chronische ziekte. Met complexe oorzaken: genetica, hormonen en het niet kunnen omgaan met het grote aanbod aan voedsel in combinatie met te weinig beweging. Een maagverkleining is niet meer en niet minder dan een stok achter de deur. De echte sleutel tot succes is de begeleiding. Is die er niet, gaat het alsnog mis.’

Wat gebeurt er tijdens de hypnotische maagverkleining
Het ‘hypnotische maagverkleining’ programma bij Leef je Passie bestaat niet alleen uit het plaatsen van de band, maar bekijkt hoe het fysiek, mentaal en emotioneel met je is gesteld.

Je zit ruim 1,5 meter van mij af of ligt heerlijk languit bij mij op de bank. Ook is het mogelijk om deze hypnose vanuit huis te ontvangen via beeldbellen.

Ik vertel aan je onbewuste dat je een maagverkleining hebt ondergaan, waardoor je minder gaat eten. Alleen dit doen is niet voldoende. Na het installeren van de maagverkleining is het ook zaak dat je de oorzaak gaat aanpakken, je levensstijl, je gedrag en je kijk naar jezelf. Daarnaast ontvang je thuis een mp3 welke je de eerste week en daarna naar behoefte luistert. Voor je eerste afspraak ontvang links met vragenlijsten. Vul deze in en zorg dat ik tijdig voor je eerste afspraak heb.

 1. Je ontvangt voor of bij de eerste sessie een digitale vragenlijst om na te gaan hoe voedingsstoffen bij jou worden opgenomen door je lichaam. Hieruit valt mogelijk al op te merken, waarom je bij komt of niet af valt. Jouw huidige leefstijl wordt besproken en je eetmomenten. Nu kunnen we gaan bouwen aan een leefstijl die beter bij je past en is meteen jouw huiswerk, zodat we het de volgende keer – indien nodig – kunnen aanpassen. Deze eerste en volgende sessie is voor mij ook van belang om een beeld van jouw te hebben over hoe jij in het leven staat en wat jij van mij en van jezelf verwacht. De procedure van de hypnotische maagverkleining en installatie hiervan wordt uitgelegd. We  testen uit wat bij jou de trigger is om het gewicht vast te houden dat je nu hebt. In het gesprek pakken we aan wat zich op dat moment aandient en oefenen kort een hypnose.
 2. Als de leefregels en onderhoudsvoorwaarden goed zijn opgevolgd met het gewenste resultaat volgt de tweede sessie de installatie en ontvang je thuis een MP3 die je dagelijks beluistert. Koop een mooi schrift en houd een voeding, lifestyle en bewegingsdagboek bij. Je zult merken dat je veel sneller voldaan bent en minder eet. Het kan ook zomaar zijn dat je gewicht al meteen gaat dalen.
 3. Na 10 dagen start sessie 3 waarin het resultaat van de operatie wordt gecheckt en indien nodig aangepast. Als alles naar tevredenheid gaat, maken we een afspraak voor over een 1/2 jaar om eventueel bij te stellen.

Blijkt dat je moeilijke momenten blijft houden met een diepere oorzaak op welk gebied dan ook (bijvoorbeeld; emotioneel, verslaving, fysiek, mentaal, zelfbeeld, gemoedsrust of trauma gebied), dan kunnen nog sessies volgen waarbij met allerlei mogelijke methodieken gewerkt wordt aan herstel, waardoor je jouw leefstijl met gemak aan kunt houden.

Wat doet het ‘hypnotische maagverkleining’ programma voor jou!

 • Sabotage stoppen
 • Je levensstijl wijzigen op een plezierige wijze
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen
 • Je maag verkleinen
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en het snellere eten stoppen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Want…… jij wilt toch ook lekker in je vel voelen en gezond je passie leven? en dat ga je weer voelen ook! De hypnotische maagverkleining is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan snel een afspraak. Meer info of willen ervaren? Neem contact op met Leef je Passie.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte van het bedrag vergoed.