De Leef je Passie methode

Je passie leven is leven vanuit een diep verlangen datgene te kunnen, willen en mogen doen waar jij blij van wordt.

De methode om dit te bereiken is zodanig opgebouwd dat jij als persoon zowel benaderd wordt vanuit je mens zijn, je gevoelens, verlangens, emoties en je wensen, inzichten, gedachten. Maar ook vanuit je fysieke gesteldheid en realistische toepasbaarheid van je dromen, wensen en verlangens. Daarnaast bekijken we de informatie holistisch vanuit zowel onze westerse, spirituele, energetische als oosterse denkwijzen, zodat er in jou een gedegen fundament staat op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als geestelijk vlak. Als natuurgeneeskundig, lichaamsgericht en psychosociaal therapeut, coach en trainer help ik je graag dat fundament weer herstellen.

Mij inspireert het als jij na de behandelingen weer gemotiveerd en lekker in jouw vel zittend de wereld aan kan en je passie leeft!

De letters van Leef je Passie staan ieder voor een stap in de complete methodiek om je weer je eigen fundament terug te herwinnen. Bij iedere stap wordt je begeleid met de apparatuur die zowel je fysieke, mentale als emotionele gesteldheid monitort.

Leer je prikkels kennen. Begrijp wat er allemaal in je hoofd afspeelt, zodat je weet waarom je doet zoals je doet.

Eerlijk kijken naar jezelf. Eerlijk kijken naar je gedrag, zodat je het relatief makkelijk kunt aanpassen en minder last hebt van de prikkels om je heen.en snap je fysieke, mentale en emotionele klachten, welke in consulten 1-op-1 worden behandeld.

Energie tanken vanuit  jezelf en echt doorvoelen hoe het op dit moment met je gesteld is.

Fijn om jezelf te zijn. Feest vieren in jezelf, omdat je merkt dat je hinderlijke kleine en grotere klachten minder zijn geworden, zodat je nu de stappen kunt zetten die je altijd uit de weg bent gegaan vanwege de prikkels om je heen. Leer je prikkels te herkennen en begrijpen die zorgen voor spanningen, verslavingsgevoeligheid, uitstelgedrag en niet doen wat je werkelijk zou willen doen. Finetuning en extra oefeningen zorgen ervoor dat je weinig tot geen last meer hebt van je prikkels.

 

Je kent je waarde, zowel intrinsiek als extrinsiek. De SuccesScan, een persoonlijk leiderschap kompas, numerologie, enneagram op mentaal gebied worden ingezet om een gezicht aan jou en je kernkwaliteiten te geven.

Energiek leer je deze succesvol inzetten met een compleet plan van aanpak en …

 

Positioneer passievol je persoonlijke ontwikkeling vanuit

Authentieke kracht jouw valkuilen herkennend

Stellend je grenzen

Staand in je fundament

In balans met werk en prive

Eindelijk vol energie en passie, gemotiveerd te doen waar je goed in bent en leuk vindt om te doen.

 

Heb je mogelijk nog vragen of wil je meteen aan de slag? Neem dan contact op en maak een afspraak.

maak afspraak

Indien aanvullend verzekerd wordt een gedeelte door de zorgverzekeraar vergoed.