OldPain2Go

OldPain2Go® komt uit Engeland en is daar ook klinisch getest en beoordeeld.

Deze methodiek is verweven met diverse andere technieken waaronder Kinesiologie, Hypnose, Acupunctuur, Gesprekstherapie,  NLP en nog veel meer. Een methode, waarin je niet hoeft te geloven, maar wel echt wilt dat het werkt, maar je moet wel bereid zijn om je pijn los te willen laten.

Ons consult gaat verder dan het vinden van de reden(en) waarom je pijn op fysiek, mentaal of emotioneel vlak hebt. De techniek is ontwikkeld om een automatische herbeoordeling en aanpassing van oude niet-functionele pijnen voor elkaar te krijgen.

Ik diagnosticeer niet en werk met mensen die eerst door een medische professional zijn onderzocht, daarnaast dienen de klachten 3 maanden of langer aanwezig te zijn. Ik help je graag naar herstel. Voor een gewenst resultaat dien je actief betrokken te zijn en is het volgen van mijn aanwijzingen noodzaak. Je hebt zelf de controle. Weet dat het proces geen verdoving, maar een oplossing is van het pijngebied. Je ziet dan dat soms verschillende klachten die ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hebben, als dominosteentjes achter elkaar omvallen en dus losgelaten worden. Deze werkwijze produceert snelle, veilige, effectieve en duurzame resultaten.

Er wordt niets geforceerd en het proces geeft enkel logische redenen aan, waarom het wellicht beter is oude niet-functionele pijn te stoppen. Als je akkoord gaat met de informatie en inzichten word je pijnvrij. Als je niet akkoord bent, blijft de pijn hetzelfde of wordt verlaagd naar een meer passend en veiliger niveau. 

Welk resultaat jij zou kunnen of willen halen? Laten we onderzoeken wat mogelijk is.

Wil je aan de slag met OldPain2Go, maak dan een afspraak