Doe de bodyscan! Kwantumfysica (bio-energie) en Biologie (bio-chemie) omgezet in technologie om je nog gerichter en sneller naar het gewenste resultaat te begeleiden.

NES Health Total WellNES

Het Total Health WellNES Systeem is ontworpen om je lichaamssysteem te lezen, ermee te communiceren en te corrigeren.

Het NES Health programma start met een scan, waarin de informatiestructuur van je lichaamsveld in kaart wordt gebracht en de zwakke schakels opspoort. De scan is simpel, pijnloos en duurt een paar seconden. Meer uitleg over de NES technologie vind je hier.

De daaruit voortvloeiende rapportage wordt meteen besproken en de behandeling ingezet. De MiHealth zal worden ingezet om je frequenties aan te passen ten voordele van jou en je terug te zetten naar jouw optimale gezondheid, doel en blauwdruk. Je lichaamsenergie gaat weer goed doorstromen en de correcte informatie komt op de juiste plek in je lichaam aan, zodat aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel kan worden gewerkt. De zwakste schakel in je systeeem is weer hersteld, waardoor je lichaam optimaler kan functioneren.

We gebruiken naast de miHealth, druppels in de vorm van infoceuticals die helpen om je lichaam weer optimaal te laten functioneren en behandelmethodieken die zorgen voor een snelle en stabiele aanpassing in je zelf.

Voor wie is het?
NES Health Therapie kan ingezet worden op mens en dier.

Aangepakt wordt o.a. je energiepeil, het immuunsysteem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, de huid, de emotionele en mentale functies. De NES werkt op bijna alle klachten, alsook MS, CVS/ME, fibromyalgie, migraine, bloeduitstortingen, brandwonden, ontstekingen, misselijk voelen, hoge bloeddruk, schildklierproblemen, trauma, burn-outs, stemmingswisselingen, slaapproblemen, spierkwetsuren of je gewoon beter in je vel te willen voelen en veel meer.

NES geeft een goed beeld van waar je staat in je leven, zowel emotioneel, mentaal als fysiek en werkt aan de oplossing.

Lijkt het je wat? Neem contact op voor een afspraak.

PS: Ter bevestiging, extra uitleg en ondersteuning kan eveneens gebruik worden gemaakt van de iTOVi-scan.

Vragen of een afspraak maken?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Stel hier je vraag / Maak een afspraak

Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.