Online Trainingen

In je eigen tijd en tempo

Online Training

De Overprikkelde Ikke

Last van steeds aan vanalles te moeten voldoen en al die vragen die op je afkomen? Voor iedereen klaar staan lukt nu even niet. Je reageert gevoelig op alles en iedereen. Nergens echt aan toe komen. Nu wil je het toch echt anders.

Bekijk Training

Online Training

Emotionele Vrijheid

Elke dag zelf, thuis op je eigen plek werken aan je stress en opkomende emoties, die je in de weg zitten. Deze zelfhulptechniek brengt je terug naar waar het werkelijk om draait. Een gezond en gelukkig leven.

Bekijk Training

Extra begeleiding
1-op-1 Videochat

Heb je bij de online training behoefte aan persoonlijke begeleiding? Hulp bij het huiswerk? Word je door een oefening zodanig ‘wakkergeschud’ dat je persoonlijk dieper op dat onderwerp in wilt gaan? Voor die momenten is de 1-op-1 begeleiding ontwikkeld.

Lees meer

Extra trainingen

Er zijn op dit moment geen extra trainingen.

Hou deze website of de facebookpagina in de gaten
wanneer er weer nieuwe trainingen ingepland worden.

Wachtlijst online training Numerologie

Interesse in persoonlijke / privé trainingen?

Bel 0031 (0)6 23 90 70 25
of WhatsApp
of maak een afspraak

 

Trainingen

In groepsverband kun je jezelf ontwikkelen met de volgende onderwerpen.

Innerlijke Stilte

Haalt de waan van de dag je iedere keer weer in? Innerlijk weet je exact wat te doen, maar echt een dag stil zijn en naar binnen keren, eindelijk de rust in jezelf vinden die je al lang niet meer gevoeld hebt. In deze training ga je dit optimaal ervaren!

Bekijk Training

Opkomen voor mezelf!

Vind je het eng om jouw mening te zeggen zonder boos te worden of te verlegen te zijn? Neem leiderschap over jezelf en bewaak je grens. Ben weerbaar zonder je zachtheid te verliezen en blijf plezier houden in wat je doet.

Bekijk Training

Numerologie (expert)

Het leven lijkt te bestaan uit een bepaalde structuur. Welke dat is kan je via numerologie ontdekken. Numerologie is leuk, eenvoudig en toch wetenschappelijk zonder ingewikkelde formules. Wist je dat getallen van oudsher een geestelijke en mystieke betekenis hebben?

Bekijk Training