Leef je Passie coacht, traint en behandelt om je te laten ervaren hoe het is als je je huidig leefpatroon aanpast, je hart volgt en een gelukkig leven leidt, omdat je hebt leren omgaan met wat je tegen hield om te genieten van je leven.

 

Ingrid Huskens

Gecertificeerd E.E.N., hypno, NES en psychosociaal therapeut, trainer en coach

De reden waarom ik Leef je Passie heb opgericht
De mensen weer in de gelegenheid te stellen connectie te maken met zichzelf.
 Iedereen is zo geconditioneerd en gefocust op het volgende doel en te behalen resultaat dat ze eigenlijk onbewust steeds verder van zichzelf zijn komen af te staan. Leef je Passie geeft je handreikingen middels gesprekken, oefeningen en andere tools om weer de connectie met jezelf te kunnen maken om hierdoor beter de beslissingen te kunnen nemen die echt vanuit je wezens kern’ bij je passen, je uit wilt dragen en ook echt gelukkig van wordt. Het uitdragen van de beslissing en wezens kern’ hoeft helemaal niet baan doorbrekend te zijn of door anderen heel erg opvallend naar voren te komen. Het is een verschuiving in jezelf een andere innerlijke blik naar het leven en situaties toe waardoor je innerlijk geluk ervaart, sterker in je vel / kracht komt te staan en beter / helder kunt verwoorden waar jij voor staat en wat jij wilt/ervaart en verlangt van dit leven.

Ik ben Ingrid Huskens-Hermens, woonachtig in Heerlen (provincie Limburg). In mijn praktijk, maar ook online, laat ik je graag weer durven kiezen voor de dingen die er voor jou werkelijk toe doen. Als Leef je Passie expert op het gebied van je passie zoeken, vinden, omarmen, toepassen, volgen en leven weet ik waar jij doorheen moet en kijk mee naar waar je nu staat en waar je heen wilt.

Tijdens mijn leven zijn diverse emoties, gevoelens en fysieke klachten de revue gepasseerd. Door mijn hart te volgen en steeds beter te luisteren naar mezelf (mijn intuitie) heb ik geleerd hoe belangrijk het is om te genieten van alles (en in het bijzonder van de kleine vooruitgangen die je maakt) wat je in je leven doet en daarbij dicht bij jezelf te blijven.

De zingeving van het leven boeit mij van kinds af aan. Vragen als hieronder vermeld heb ik antwoord op ontvangen en de antwoorden leer ik jullie graag.

Wie zijn wij, waarom zijn we hier, wat wil je neerzetten in dit leven? Wat is mijn Passie? Waarom reageert iedereen anders op een bepaalde situatie? Waarom wordt de ene persoon ziek en heeft de ander nergens last van? Waarom reageert de ene persoon angstig, de ander boos of ontstaat vechtlust en interesseert het de volgende helemaal niets? Wat doen emoties, gevoelens en gedachten met ons en welk effect heeft dit op ons doen en laten? Waarom kan ik in huilen uitbarsten zonder te snappen waarom?

Nadat ik mezelf de kans heb gegeven op een gezond en gelukkig leven na heel wat klachten zelf eerst doorgemaakt te hebben, leerde ik (hernieuwd) kennis te maken met mijn gevoelens, wensen, kwaliteiten, verlangens en interesses.

Mijn missie is om jou te helpen nog meer grip op jouw eigen leven te krijgen en dichter bij jezelf te brengen. In deze tijd van vele veranderingen en angstige momenten om ons heen is dat soms een hele kluif, die gepaard kan gaan met zowel fysieke, mentale als emotionele of geestelijke worstelingen. Voel de vrijheid en ervaar het lef om te kiezen voor je zelf zonder egoïstisch te zijn of  grote levensveranderingen te hoeven ondergaan.

Je bent het waard om te genieten van je leven en gelukkig te zijn!

De Leef je Passie Academie is een feit
Hoe zou het zijn als je thuis op je gemak achter de pc online een cursus kon volgen op het gebied van ‘Vind je Passie’, waarin je hulp krijgt bij het zoeken, vinden en omarmen van je Passie. Het kan zomaar zijn dat je positief in het leven staat, een super baan hebt  met een zelfstandige positie met lieve mensen om je heen. Je staat open voor heel veel onderwerpen, maar hebt moeite met kiezen en door te pakken. Je wilt je veiligheid niet opgeven terwijl van binnen iets roept om nog meer en voluit te leven, maar je weet niet hoe en wat dan. Je komt niet echt vooruit en hebt handvatten nodig omuit het harnast te kunnen stappen of uit de put te klimmen. Je snapt je eigen fijngevoeligheid niet zo goed en durft hierdoor niet op je intuitie te vertrouwen. Je bent nieuwsgierig naar wat het leven je nog meer te bieden heeft en wilt graag op zoek, maar dan wel op een tijd dat het bij jou het beste uit komt.

Daarnaast kan het zomaar zijn dat je allang je passie hebt gevonden, maar merkt dat het wel wat lastig is om de balans vast te houden. Je wilt het gevoel terug krijgen dat je leeft in plaats van te worden geleefd. Je wilt je vrijheid terug en je passie leven op een manier die het leven makkelijk maakt. Dat leer je online bij ‘Leef je Passie’. Deze cursus start in 2018 online.

‘ Verspreid de Passie’ is dan de volgende cursus die online start met ook dagen samen komen voor de coaches, moeders, therapeuten en trainen die graag een methode willen leren om thuis of in hun eigen praktijk anderen op een makkelijke manier bij zich zelf kunnen brengen. Deze start in juni 2018.

‘Behoud je Passie’ zijn korte online of offline masterclasses waarin je wordt geprikkeld om je passie vast te houden of aan te passen naar jou wensen, zodat alles beter bij je past. De online cusussen kunnen dit jaar al gevolgd worden en de offline masterclasses 4 x per jaar volgend jaar.

De energie vanuit jezelf Academie komt eraan
Als klein kind wilde ik al weten wat er nog meer mogelijk was tussen hemel en aarde en keek meer naar buiten dan in het klaslokaal naar alle wezentjes die ik zag en niet goed snapte waarom ik de hele dag zo braaf aan mijn lessenaar moest blijven zitten. Later kon ik me in de klas na een biologiepracticum, gefascineerd bezig houden met de wetenschap dat moleculen overal zijn. Vooral het gegeven dat water kan veranderen in zowel damp als een vaste stof hield me bezig en dat wij ook voor een hoog percentage uit water bestaan. Dat bracht in mijn hoofd meteen de conclusie dat mensen en gedachten dus maakbaar zijn. Deze fascinatie en het voelen, horen, proeven, ruiken, weten en zien van energieën zorgde ervoor dat ik me steeds meer buiten de groep deed plaatsen en me dus eigenlijk alleen en niet begrepen kon voelen ook al waren er mensen om mij heen. Het waarom hield me op alle mogelijke manieren bezig.
Later ontdekte ik de mogelijkheden van het inzetten van je gedachten bezig.

De eerste echte bewijsvoering in deze was het feit dat het verlangen naar het ook willen ervaren van een gebroken arm, zoals een medeklasgenoot had, ervoor zorgde dat ik een maand later zelf door het achter elkaar aan rennen en uitglijden tijdens de muziekles, een gebroken pols had. Hoe kan het dat je dingen over je af kunt roepen en welke rol spelen je emoties, gevoel, verlangen en gedachten hierin? Dat is een mooie rode draad in het onderzoek en behandelproces dat je leert bij de Leef je Passie Academie.

Hoe blijf je bij jezelf in alle omstandigheden en raak je niet overprikkeld?
Ervaar jij weleens dat je weet dat een collega slecht nieuws krijgt of zwanger is zonder dat het zichtbaar is of op straat loopt en je je ineens slecht voelt. Ervaar je weleens dat er iemand in de kamer is terwijl je weet dat je ‘alleen’ bent. Dat je voelt dat je in een ruimte komt waar de sfeer heel bedompt is of dat het sprankelt?

Je bent zo geconditioneerd om anderen naar hun ogen te kijken en soms zelfs situaties al voor te zijn, voordat het zich voordoet door je al af te stemmen op de anderen. Dit doe je al als baby. Steeds op zoek naar een positieve reactie van je ouders. Dit kan je nu ontkennen en net te doen alsof het er niet is, maar helaas is het een wetenschappelijk feit dat iedereen dit doet. Deze conditionering hebben als we volwassen zijn nog steeds in ons zitten. Soms helpen ze maar meestal houdt dit je tegen om echt jezelf te zijn en het leven te leven dat je lief is in plaats van het leven te leiden dat je omgeving je positief heeft aangepraat en denkt dat het beste voor jou is. Wat is jouw passie, wat wil je eigenlijk zelf?

Ik heb me als kind jaren afgevraagd waarom we het dicht bij ons zelf blijven niet op school leerden. Waarom we ons eigen zelf zijn niet als nummer 1 plaatsten op de agenda en dan pas kijken wat hier het beste bij past? Waarom je niet alle zintuigen die we hebben leert ontwikkelen? Waar is de school voor al deze vragen? In mijn studententijd probeerde ik zelf erachter te komen hoe alles nu echt met elkaar verbonden was en experimenteerde met diverse methodieken vanuit o.a. de Esoterische, Ayurvedische en Oosterse wereld, nam deel aan meditaties en workshops van de Baghwan volgelingen en nog veel meer. Tijdens de zwangerschap van mijn zonen was ik nieuwsgierig hoe wij als mens invloed konden uitoefenen op de geboortetijd, dag en karakter van het kind en wilde weten of van te voren uit te testen was of het een jongen of een meisje werd. Natuurlijk heb ik daarvoor gebruik gemaakt van de Westerse en Chinese astrologie, de numerologie en de energetische mogelijkheden die ik geleerd had. Jaren later vond ik diverse soorten opleidingen waar ik eindelijk stukjes uitleg kreeg op diverse vraagstukken en onderwerpen die me bezig hielden en begreep ik beter hoe ik mijn eigen energie en kennis kon inzetten. Omdat ik weet dat ik niet de enige op de wereld ben die tegen deze vraagstukken aanloopt, ben ik nu bezig met het oprichten van een academie waar zowel wordt opgeleid in de westerse persoonlijke, de oosterse intuïtieve alsook de spirituele ontwikkeling om jou te helpen met het in balans blijven ondanks de invloeden van buitenaf, zodat je leert begrijpen wat er allemaal in- en om jezelf heen afspeelt.

Let wel; ik ben een nuchtere dame met beide voeten in de klei. Je leert alles wat ik weet wat direct toepasbaar is in de huidige maatschappij, maar al eeuwen bekend is om je leven aangenamer te maken, omdat je nu snapt wat er waarom gebeurd en hoe je het in je voordeel kunt omzetten of aan anderen kunt doorgeven. Wil je hier meer informatie over dan kan je me daar altijd naar vragen via [email protected].

Testimonial

Ingrid heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psyche, body & mind, mediumschap, natuurlijke geneeswijzen en energie. Zij is thuis in diverse levensthema’s alsook traumatische ervaringen, geeft consulten, workshops en helingen met buitengewoon resultaat aan mens en dier.

Methodieken

Tijdens behandeling, coaching en training wordt de methode gebruikt die op dat moment het beste aansluit bij de hulpvraag en bij jou als persoon.

METHODIEKEN

 

Vergoedingen 

Investering voor therapie en coaching
bij Leef je Passie
Consult              € 80,00       ca. 1,0 uur
Miniconsult       € 40,00       ca. 0,5 uur

Vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen. Je zorgverzekeraar helpt je graag verder bij vragen over je polis.

 

Lees meer

Certificeringen

Wat was er eerder….. de gedachte, de emotie, de mentale of lichamelijke pijnklacht? Dat is bij iedereen verschillend en vraagt om een andere aanpak. Daarom heb ik een breed repertoire aan behandelmethodieken gestudeerd en eigen gemaakt. Hieronder een korte impressie.

 • RRC Coach® (job en team coach)
 • Body & Mind Language Coach & Trainer
 • NES Health WellNES Practitioner
 • Energetisch Eclectisch Natuurgeneeskundige
  E.E.N.® Therapeut
 • Omega Health Top Coach
 • Hypnotherapeut
 • Regressietherapeut
 • IET advance therapist
 • Drukpuntmassage & Holistic pulsing
 • Homeopathie
 • Ooracupunctuur
 • Medische en Psychosociale Basiskennis
 • EHBO, BLS en AED (ook baby’s en peuters)
 • Jaarlijkse bijscholingen van de meeste bovengenoemde opleidingen
 • Diverse aanvullende cursussen op mentaal, emotioneel, geestelijk en fysiek vlak.

Leef het leven dat je lief hebt en houd
van het leven dat je passievol leeft.