Heb je het gevoel dat je tijdens jouw studieperiode stuurloos ronddobbert? Met de Succes Scan word jij de kapitein van jouw toekomst.

Stappenplan

Stap 1

Succes Scan
Via mail ontvang je een persoonlijke uitnodiging met een link naar een stellingenlijst van maximaal 30 minuten en kies je de stelling die het beste bij je past of het minst ver van je af staat.

Stap 2

Uitgebreide rapportage
Je ontvangt een uitgebreide rapportage met meerdere kompassen. Hierin worden jouw drijfveren, talenten, competenties, ideale omgeving, emoties, effectieve inzet van talenten, valkuilen en ontwikkelpunten beschreven.

Stap 3 (optioneel)

Persoonlijke uitleg
De kompassen worden toegelicht en dieper op ingegaan. Daarnaast ontvang je een extra rapportage op het gebied van je studieoriëntatie welke we uitvoerig zullen behandelen.

Stap 4 (optioneel)

Consulten
Vaker wordt aan stap 3, stap 4 toegevoegd om dieper op de rapportage in te gaan en deze inhoud als handvat te gebruiken voor:
• persoonlijk te groeien
• je studieresultaten te verhogen
• het stappenplan professioneel op te pakken
• jouw rolgerichte competenties uit te diepen
• de valkuilen om te zetten in uitdagingen

Natuurlijk is therapiehulp ook al apart inzetbaar bij basis en plus. Je kan ook in de toekomst gebruik maken van een consulten abonnement.

Vraag naar de mogelijkheden voor 24/7 e-mail en sms-begeleiding.

Studie Succes Scan

Student en dan?
Middelbare school met goed gevolg afgerond in een richting al dan niet bewust gekozen. De keuze kan gemaakt zijn onder invloed van wat jou ouders graag voor je zouden zien of waar je vrienden gaan studeren of een beeld dat je eens hebt opgepakt op tv wat je wel leek te boeien. Nu is het zover. Je woont of thuis of op kamers in die gave stad. Leert veel nieuwe mensen kennen en moet plots zelfstandig beslissingen nemen en natuurlijk goed studeren.

HELP! Soms blijkt ook nog dat je je eigenlijk vergist hebt in je studiekeuze. Durf ik dat te melden? Durf ik een andere keuze te maken en zo ja welke?

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de eerstejaars studenten binnen korte tijd afhaakt en twee op de vijf studenten vindt dat ze uiteindelijk niet goed genoeg hebben nagedacht over hun studiekeuze. Kortom, er is veel meer steun en begeleiding nodig aan leerlingen in het voortgezet onderwijs om een juiste keuze te maken.

Als je twijfelt welke studie te kiezen, is het op de eerste plaats belangrijk te weten hoe jij in het leven staat, wat je intrinsieke motivatie is en welke wensen je hebt voor in de toekomst. Daar kan Leef je Passie je middels de uitslag van de Succes Scan goed bij begeleiden.

Aanvragen / meer info

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aanvraag Studie Succes Scan (verplicht)

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Een valse noot zingen is onbelangrijk,
  maar zingen zonder passie is onvergeeflijk.

  Beethoven