Wordt regisseur van je eigen loopbaan, maak de balans op om van daaruit keuzes te maken om te bereiken wat je écht belangrijk vindt.

Stappenplan

Stap 1

Succes Scan
Via mail ontvang je een persoonlijke uitnodiging met een link naar een stellingenlijst van maximaal 30 minuten en kies je de stelling die het beste bij je past of het minst ver van je afstaat.

Stap 2

Uitgebreide rapportage
Je ontvangt een uitgebreide rapportage met meerdere kompassen. Hierin worden jouw drijfveren, talenten, competenties, ideale omgeving, emoties, effectieve inzet van talenten, valkuilen en ontwikkel punten beschreven.

Stap 3 (optioneel)

Persoonlijke uitleg
De kompassen worden toegelicht en dieper op ingegaan. De persoonlijke uitleg kan bestaan uit een of meerdere persoonlijke of telefonische gesprekken, afhankelijk van het gekozen pakket.

Stap 4 (optioneel)

Ontwikkelplan op maat
Wil je persoonlijk groeien, je resultaten verhogen, een stappenplan om de weg naar je doel professioneel aan te pakken, jouw rolgericht competenties vervolmaken, je valkuilen aanpakken? Afhankelijk van jouw wensen en verlangens n.a.v. hetgeen uit het rapport en het gesprek naar voren is gekomen, gebruiken we de inhoud als handvat om persoonlijk naar je doel te groeien middels een ontwikkelplan dat op maat wordt samengesteld en je thuis mee aan de slag kan.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid (afhankelijk van het gekozen pakket) om een extra rapportage te ontvangen op het gebied van je loopbaan welke we uitvoerig zullen behandelen.

Stap 5 (optioneel)

Consulten abonnement voor bedrijven

Therapeutisch abonnement particulieren

Vraag naar de mogelijkheden voor 24/7 e-mail en sms-begeleiding.

Werk Succes Scan

Om meer grip op je loopbaan te krijgen, zijn inzichten en keuzes nodig bekeken vanuit jouw talent en ambitie. Hier helpt Leef je Passie jou bij. Jouw loopbaan en passie ontmoeten elkaar tijdens dit maatwerktraject.

Boventallig
Je huidige baan – jouw bestaansrecht – vervalt. Hoe ga je hier mee om? Wat wil je doen? Ga je op zoek naar soortgelijk werk of paste de plek niet meer bij je? Nu heb je de kans om na te gaan wat je echt wilt doen. Waar liggen jouw kwaliteiten? Hoe zie je jouw loopbaan over vijf jaar? Baal je van files of net niet? Ben je liever eigen baas? Helderheid is noodzaak. Waar ligt je focus. Hier kan de Succes Scan je goed bij helpen.

Jobhopper
Je hebt een goede leuke baan, maar de uitdaging begint te ontbreken. Je weet nu wel hoe de hazen lopen en weet van te voren al de rode draad voor het hele jaar. Het wordt bijna een sleur. Je ben toe aan iets verfrissends, iets nieuws. Die kan je zoeken buiten het werk in de vorm van een sportieve of creatieve hobby, leuke dingen doen met gezin, familie en vrienden, maar toch moet je iedere dag naar je huidige werkplek toe en dat gaat niet altijd meer als vanzelf. Je weet dat het een lastige tijd is om nu te gaan job hoppen en wil je wel weer dezelfde werkzaamheden gaan uitoefenen? Welke mogelijkheden heb je nog meer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een Succes Scan of andere methodieken die je bij deze overwegingen kunnen ondersteunen.

Team Succes Scan
Buiten de lijnen denken….binnen de lijnen brengen, doet een team groeien! Waarom is een team succesvol? Wat heeft een team nodig om te groeien? Hoe is de brug tussen verschillende generaties in een team? De Succes Scan maakt de kracht binnen elk team zichtbaar. De scan laat de nodige aanvulling zien om een team door begeleiding van de therapeut te doen excelleren.

Interesse in een investering in je team of jezelf?
Vul het formulier in voor meer informatie.

Aanvragen / meer info

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aanvraag Werk Succes Scan (verplicht)

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Als je houdt van wat je doet dan doe je dit succesvol.