Beste cliënt,


Hierbij aan te treffen de stellingenlijst en tevens intakeformulier bestaande uit 144 vragen met 2 stellingen per vraag.


Alvorens aan deze lijst te beginnen het advies om hiervoor een moment uit te zoeken waarbij je echt even de tijd hebt (rust en ruimte) om je terug te trekken voor ongeveer 30-45 minuten om deze vragen in te vullen.


Kies per vraag 1 van de stellingen uit die het beste jou weergeeft en het beste bij je past zoals jij je voelt en ook daadwerkelijk bent. Het zou jammer zijn als je maatschappelijk verantwoord zou kiezen ipv van wat je echt diep van binnen vindt, want het gaat om jou en om niemand anders.


Het kan zijn dat je bij een vraag twee stellingen ziet staan, welke je beiden niets vindt. Kies dan de stelling die het minst ver van je af staat, want je moet een stelling kiezen.


Het kan ook zomaar zijn dat je bij een vraag twee stellingen ziet staan, welke je beiden heel erg aanstaan en je niet kunt kiezen. Dan is hier eveneens de opdracht om de stelling te kiezen het beste diep van binnen bij je past.


Heel veel succes gewenst.


Hartelijke groet en leef je passie :-)

Ingrid

Vul het formulier in om je resultaten te kunnen zien
Door mijn mailadres door te geven ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Document, welke is terug te lezen op de website in de footer.