Ben je benieuwd hoe je je persoonlijk verder kunt ontwikkelen en je talenten het beste inzet? Krijg inzicht in jouw innerlijke drijfveren op het gebied van samenwerking, relaties, studie, werk en zingeving.

Succes Scan

Wat is de Succes Scan?
Met de Succes Scan word je persoonlijke rapportage samengesteld die jouw drijfveren, talenten, competenties, ideale omgeving, emoties, effectieve inzet van talenten, valkuilen en ontwikkelpunten beschrijft.
Jij bent uniek. Dat is deze scan ook.

Hoe werkt de Succes Scan?

Je ontvangt via mail een persoonlijke uitnodiging met een link naar een stellingenlijst waaruit je binnen maximaal 30 minuten steeds de stelling kiest die het beste bij je past of het minst ver van je af staat.

De rapportage ontvang je per mail of kies voor een 1-op-1 gesprek.
We kunnen, n.a.v. de rapportage, gezamenlijk jouw ontwikkelplan op maat samenstellen, waar je thuis mee aan de slag kunt. Daarnaast kan het ontwikkelplan worden uitgebreid met handvatten en consulten om je direct op weg te helpen naar je zakelijk en persoonlijk succes.

Interesse in een investering in jezelf?
Vul het formulier in voor meer informatie.

In veel gevallen wordt wijze van psychosociale therapie vergoed door de werkgever in het kader van re-integratie, persoonlijke ontwikkeling, outplacement of verandering van functie. Vraag bij je werkgever of dit voor jou ook mogelijk is.

Aanvragen / meer info

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Aanvraag Succes Scan (verplicht)
  WerkStudieRelatie

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Na verzending zal Leef je Passie zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Werk

  De Succes Scan is bedoeld voor zowel de werkgever als de werknemer die echt werk wil maken van de ambities en talenten van zichzelf of het personeel om nieuwe inzichten te verwerven, concrete doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan.

  Lees meer

  Studie

  De Succes Scan geeft inzicht in welke studies en beroepen het beste aansluiten bij jou manier van denken, kunnen en doen. Ontdek jouw passies en talenten, zodat je zo effectief mogelijk je studiekeuze kunt maken.

  Lees meer

  Relatie & Persoonlijke ontwikkeling

  De Succes Scan laat je sterkte en zwakte punten zien binnen de relaties die je hebt met anderen en jezelf. Wat drijft jou? Hoe en waarom reageer je zo op elkaar? Deze scan maakt de verbinding en de ruimte om te groeien zichtbaar.

  Lees meer

  De sleutel naar succes is het ontdekken van je talenten en valkuilen.

  LOGO L lijn 40px