Testimonials

Weer voluit leven zonder stress, pijnklachten of gevangen zitten in een emotie of aan een gevoel

“Ingrid is een vakvrouw die met passie, liefde en toewijding zorgt voor veiligheid, vertrouwen en professionaliteit. Ze beschikt over veel verschillende behandelwijzen, waarbij ze goed aanvoelt wat nodig is voor jou. Een warme lieve therapeut met het hart op de juiste plek.”

“Ik kwam via via bij Ingrid terecht, omdat ik niet meer wist hoe ik mijn klachten kon oplossen. Had inmiddels al alles geprobeerd, van huisarts tot specialist, en moest er maar mee leren leven werd gezegd. Maar uiteindelijk bleek het met de juiste voeding en homeopathische druppels gewoon op te lossen te zijn! Ik ben super blij met het resultaat! Bedankt Ingrid!”

‘Tot op heden ben ik heel erg blij met mijn maagband en ben tot nu toe 7,5 kg. afgevallen. Bij de jaarlijkse diabetes controle kreeg ik te horen dat mijn glucosewaarden flink gezakt waren en dat ik, als het zo door gaat, geen medicatie meer hoef te gebruiken. Ben benieuwd. Ik luister nog elke dag naar de Mp3 en daar word ik heel ontspannen van. Het eten gaat ook prima en het tellen gaat automatisch.’

“Het probleem was verschrikkelijke kiespijn door opstandige zenuw. De grootste winst is dat na 2 a 3x behandeld te zijn het probleem weg is. Ik zou andere mensen adviseren om met jou samen te werken omdat jij elk probleem kan behandelen en verschillende methodes kan toepassen in overleg met de persoon.”

“Mijn ogen bleven tranen. De huisarts had me al verschillende middeltjes hiervoor gegeven, maar het ging niet over. Na diverse behandelingen bij Leef je Passie kan ik nu weer gewoon uit mijn ogen kijken.”

“Jaren kamp ik al met rugklachten. Een hernia-operatie heeft verlichting gegeven, maar de rug blijft gevoelig. Door de behandelingen bij Leef je Passie loop ik weer recht en heb nergens meer last van”

“Ik vond het heel eng om iedere dag alleen naar school te gaan en wist niet waar ik dan moest gaan staan. Ik durfde eigenlijk niet naar iemand toe te gaan. Ik kreeg buikpijn en snapte niet waarom. Nu ga ik graag naar school en heb al vriendjes en vriendinnetjes. Nu komen ook zelfs anderen bij mij staan en hoef ik niet na te denken over waar ik zou moeten gaan staan en de buikpijn is weg”

“Dank voor het weghalen van de angsten om op bepaalde plekken auto te rijden en het hebben van ticks. Na 2 behandelingen rijd ik gewoon overal auto en zijn de ticks over.”

“Ik trilde als een rietje. Zo gespannen was ik. Ik wist me geen raad en was de wanhoop nabij. Door Leef je Passie kan ik nu beter omgaan met de spanning en is het trillen gestopt.”

“Nooit bij stilgestaan dat een huisdier de klachten van zijn baasje over kan nemen, maar na behandeling en het resultaat hiervan, weet ik nu wel beter”.

“Dank je wel Ingrid voor je bijdrage om mij dicht bij mezelf te laten blijven in een moeilijk proces op familiegebied, waardoor ik liefdevol kan kijken naar mezelf, maar ook naar alle familieleden.”

“De werkwijze binnen Leef je Passie is heel open en rustig. De behandeling gaf gelijk een rustgevend en vertrouwd gevoel; ik voelde me niet ‘bij de dokter’, maar in gesprek met een bekende. Tijdens de behandeling is alle ruimte voor gesprek en wordt geluisterd naar mijn gevoel.”

“Jezelf voor een spiegel zetten kan op 101 manieren. Zelfreflectie is de sleutel tot geluk. Ingrid duikt samen met jou doorheen via oefeningen om er achter te komen welke het beste helpt voor jou. Je leert je innerlijke met je uiterlijke ‘zelf’ te koppelen en zo als persoon sterker door het leven te gaan. Je bent genoeg.”

‘ik wil je bedanken voor de inzichten die ik van je kreeg. Een voorbode van wat er nog meer kwam. Succes met je bedrijf.’

“Na een heftige periode in mijn leven begon ik alles weer terug op de rails te krijgen. Ik had andere prioriteiten, andere wensen en behoeften gekregen. Ik wilde kiezen voor mezelf, maar wist niet hoe of wat ik wilde. Na een tijd van denken en zoeken kwam ik bij Leef je Passie terecht. Ingrid heeft me geholpen om weer duidelijk zicht te krijgen op alles en dit in perspectief te zien. Nu zit ik lekker in mijn vel, weet ik wat ik wil en hoe er naar toe te gaan. Maar het belangrijkste van alles is dat ik nu weer weet te genieten van het leven en van de reis.”

“Ik was zo rond de 45 jaar, had alles goed voor elkaar, een goede baan, een lieve man en financieel goed geboerd. Ik deed wat van me werd verwacht; iedere dag werken, gezellig met vrienden en familie etc. Dan gebeurt het; een grote verandering die ik zelf niet zag aankomen. Het overkomt je. Alles wat ik had geleerd of hoe ik was opgevoed of wat ik dacht dat hoorde paste niet meer. Ik was de weg en/of mezelf kwijt of anders gezegd, ‘Had ik het wel zo goed voor elkaar?’ Ik was ingeslapen, onzeker geworden, had geen doel, dus ook geen uitdaging en geen energie. Op het juiste moment ontmoette ik Leef je Passie. Ik ben nogal eigenwijs en niet makkelijk te overtuigen. Toch is Ingrid in staat geweest me te helpen. Ze is geduldig, heeft een luisterend oor en veroordeelt niet, hoe raar mijn gevoelens ook waren. Dat geeft vertrouwen. Na een sessie bij Ingrid had ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kon. Geweldig! Met diverse technieken heeft ze ertoe bijgedragen dat ik mijn kracht en het geloof in mezelf en mijn energie weer terug heb. Ik weet weer wat ik wil en realiseer me dat er nog zoveel meer uit het leven te halen is dan dat ik dacht. Zonder haar hulp zou ik nog in die donkere tunnel zonder lichtpuntje zitten.“

“Dag Ingrid, Hier even een mailtje om te laten weten dat ik geen hoofdpijn meer heb gehad. Hopelijk blijft dit nog een tijdje zo! Ik zal u op de hoogte houden. Bedankt!”

“Ik heb hoofdpijnen vanaf mijn 9e jaar. Ik begrijp er nog steeds niets van maar mijn hoofdpijnen zijn weg. Zelfs na een avond stappen alleen een kater, maar geen echte hoofdpijn!”

“Ik heb een ontsteking aan de tandwortel. Oké ik lijk wel een hamster. Even een up date nog steeds een dikke wang en mijn bloeddruk is hoge als normaal 136 /79 geen koorts, ik heb niet veel pijn dus dat scheelt. Ik geloof het is een stuk rustiger in mijn kaak heerlijk. Bloeddruk was ook weer prima.”  Twee dagen later “Gaat super met mijn kaak. Zwelling is helemaal weg en is nog maar een heel klein beetje gevoelig heel fijn ik kan er alles weer mee eten. Ik ben daar heel blij mee. Zie je maar hoe goed dat apparatuur werkt hè”

“Even een up date over mijn darmklachten. Vandaag voel me super ik merk wel goed dat de behandeling werkt en voel het aan mijn darmen en voel me ook tussen mijn oren helemaal Zen.”

“Mijn darmklachten zijn al minder. Ben lekker ontspannen en mijn darmen zijn echt een stuk rustiger.”

Hoge bloeddruk client: “Mijn bloeddruk is 113-68 zuurstof 98-75 en ik voel me lekker goed en ik blijf me verwonderen.”

Borstkanker client: “Ik ben gisteren bij de radioloog geweest voor mijn borstkanker. Het worden 15 bestralingen maandag moet ik voor een CT scan en de maandag daarop beginnen ze met bestralen het is hard werken om positief te blijven. Het was van het weekeind wat minder maar het was ook volle maan nu gaat het weer goed ik merk wel dat de emoties niet meer zo hevig zijn als ik een mindere dag heb kan ik het redelijk in balans houden, de bestralingen zijn goed gegaan tot nu toe is wel wat rood aan de handen en kan moeilijk een kopje vasthouden, maar verder geen last. Op 29-10 ga ik nog een keer naar Duitsland voor een gesprek en laat weten dat ik geen chemo meer wil.” Na een volgend consult: “Hoi Ingrid, ik ben helemaal zen voel me heel rustig het lijkt wel of heel veel dingen niet meer belangrijk zijn ik geloof dat ik in een andere trilling zit bijzonder he. Kan het zijn dat het zo snel werkt? Voel me wel lekker en mijn handen is ook een heel stuk beter. Ik sta er versteld van, ik zat in de auto op de terug weg en dacht ik kan het stuur weer normaal vasthouden heel heel bijzonder.”

“Mijn slaappatroon is verbeterd. Ben net wakker, voor de eerste keer doorgeslapen van 22.30~> 7.00 uur. Normaal gesproken word ik 2-3 x wakker om naar de wc te gaan.”

Overprikkeld en burn-outgevoelige client:  “Hallo Ingrid, bij deze een update van mij: zaterdag- en zondagochtend kwam ik beduidend makkelijker uit bed. Overdag wel veel last (stressgevoel) van mijn buik gehad, zonder aanleiding. Die zat er blijkbaar al een tijdje…. Ook vanochtend viel het opstaan niet zo zwaar. Bovendien voor het eerst ‘fit’ van mijn werk gekomen sinds jaren!!! Ik ben helemaal blij. Ben benieuwd hoe het de rest van de week zal gaan.”

Ondernemer met veel zorgen over hoofd boven water houden, slecht slapen en fysieke klachten: “Goedemorgen, vannacht heel vreemd gedroomd over in hypnose zijn en dingen die er gezegd zijn? maar heerlijk met veel energie en zin in het werk! Dank je dank je dank je!”

Emotiemanagement: “Boosheid is wel echt minder. Ben moe, maar niet meer zo gefrustreerd. Water drinken lukt best goed!” na een volgende sessie “Nog meer zieken op het werk. Ik kan het verbazingwekkend rustig aan en kon direct actie ondernemen. Ik geloof dat het goed komt!”

Trainingen

“Deze masterclass heeft mij zoveel gebracht – dat de liefde naar me terugstroomt – ik weet nu hoe ik in mijn kracht kan blijven staan – mijn energie kan verhogen – de dingen uit een vorig leven opruimen waar ik nu nog last van heb – het speciale plekje in mijn hart gevonden voor de innerlijke rust en van waaruit ik mijn wensen de kosmos in heb gestuurd – de liefde die ik heb mogen ontvangen van jullie – echt geweldig”.

“Ik heb veel geleerd vandaag en ook nog veel om over na te voelen. Tijdens mijn rit naar huis heb ik mezelf vanuit mijn eigen ik voelen autorijden, in meer aanwezigheid en zelfbesef. Ik zal zeker meer oefenen in ademen en in ‘tegen je eigen ruggengraat aanleunen’. Dat kan ik praktisch overal doen.”

“Ik voel mij heel gelukkig en dankbaar tegenover Peter en Ingrid dat ik juist bij hen deze cursus heb kunnen volgen . Hun deskundige wijze van aanpak en hun professionele begeleiding is voor mij een sluitstuk van een gemis waarnaar ik voor mijzelf op zoek was maar nergens vond. Ingrid en Peter vulden elkaar aan of gaven elk vanuit hun specialisatie een eigen invulling en dikwijls kwam daar een praktijkoefening bij. Iedereen werd aangemoedigd zijn/haar issue te verwoorden, te uiten en altijd met nodige respect voor de cursist.

Nooit gedacht dat een buikgevoel je zo hard naar de waarheid kan leiden en nooit gedacht dat je hoofd je zo hard kan misleiden, wel gevoeld dat je vanuit je hart zo puur kan manifesteren. Hoofd, hart en buik worden op 1 lijn gezet. En vertrouw er maar op want dat evenwicht geeft een juiste richting aan in je leven.

Het is boeiend, het is verhelderend en door een duidelijk opgebouwde en onderbouwde theorie voor iedereen te volgen. Toepassingen en oefeningen zijn nooit ver weg en ze bieden het inzicht in jouw ‘secrets of life’ die jouw levenswijze een andere richting (ten goede) doet uitgaan. Een kleine tijds-en financiële investering nu geeft op termijn een onschatbare waarde aan jezelf. De achteraf toegestuurde oefeningen, tekst en filmpjes zijn een grote hulp om met de leerstof bezig te blijven. De datum van de online meeting was een stok achter de deur om de draad opnieuw op te nemen. Een onschatbare meerwaarde! ”

“Vanaf het begin voelde ik me thuis bij Ingrid. Door het gedegen intakegesprek heeft ze maatwerk kunnen leveren, ondanks dat er ook anderen aanwezig waren. Ik weet nu hoe bij mezelf te blijven en begrijp de reden beter waarom ik tegen bepaalde angsten aan liep. Het mooie is dat haar kennis zo divers en groots is dat ze ter plekke kan switchen van de ene oefening naar de oefening die ik op dat moment meer nodig heb. Heerlijk dat alles onder 1 dak zit voor dit programma.”

“Heel mijn leven lang heb ik het gevoel dat ik anders ben en meer een einzelgänger, die aan het handje wil worden genomen, om haarzelf beter te begrijpen en te ontdekken wat ik kan. Ik luister nu meer naar mijn eigen intuïtie en begrijp me zelf veel beter”.

“Er worden je praktische tools aangeboden waarmee je zelf aan de slag kan en die bruikbaar zijn in het leven van elke dag. Ze biedt een goede navolging voor als je weer thuis bent via een online meeting. Zeker een aanrader voor ieder die meer in zijn eigen kracht wil gaan staan!”

“Dit was het gemis, waarnaar ik voor mijzelf op zoek was, maar nergens vond. Nooit gedacht dat een buikgevoel je zo hard naar de waarheid kan leiden en nooit gedacht dat je hoofd je zo hard kan misleiden, wel gevoeld dat je vanuit je hart  zo puur kan manifesteren….. Om meer te vernemen van deze 3 sterke krachten in onszelf is deze reis al een aanrader. Eigenlijk is het een verborgen geschenk. Als je op zoek bent in jezelf, je voelt jezelf stilstaan of ter plaatse trappelen. Je weet niet  hoe je best kan handelen of je hebt vragen omtrent je eigen wijze van reageren in bepaalde situaties dan is deze cursus een groot cadeau dat je jezelf kan aanbieden. Je wordt op 1 lijn gezet. En vertrouw er maar op want dat evenwicht geeft een juiste richting aan in je leven. Het is boeiend, het is verhelderend en door een duidelijk opgebouwde en onderbouwde theorie voor iedereen te volgen. Toepassingen en oefeningen zijn nooit ver weg en ze bieden het inzicht in jouw ‘secrets of life’ die jouw levenswijze een andere richting (ten goede) doet uitgaan. Een kleine tijds- en financiële investering nu geeft op termijn een onschatbare waarde aan jezelf”.

“De afgelopen maand ben ik naar mijn gevoel enorm gegroeid, mede dankzij de masterclass. Ik heb veel verdriet gehad in mijn leven en altijd maar sterk moeten zijn. Afgelopen maand heb ik zoveel gehuild, maar dat was gewoon verwerken en loslaten. Dit lukte niet helemaal totdat ik op een middag bezoek kreeg van mijn overleden moeder. Ze nam mij in haar armen en zei, laat al het verdriet maar los, het is tijd om gelukkig te zijn. Sinds die middag voel ik me heel rustig en gelukkig. Ik heb gewenst om spiritueel nog meer te groeien, want daar word ik ook gelukkig van”.

“Ik besef me nu dat dit de manier is om het beste uit jezelf te halen. Het is die kans die je ‘moet’ nemen. Het je laten inspireren door wat zich voordoet en daarop jouw stappen zetten/kansen pakken die nodig zijn om die enorme shift te maken. Alles zit van binnen.”

“Ik heb enorm veel geleerd. Ik heb dit lang weekend veel gedachten gehad. Ik heb gedacht dat ik hier niet klaar voor was, ik heb naar huis gewild maar toen ik eenmaal daar doorheen was heb ik heel veel genoten, geleerd en heb ik mezelf weer terug gevonden. Voor mijn gevoel straal ik weer en heb ik afgelopen week enorm veel aan dit weekend gedacht met alleen maar een dankbaar gevoel. Dank je wel! It was amazing!!!”

“De belangrijkste les die ik leerde was dat ik dingen heb kunnen loslaten, de pure liefde heb kunnen ervaren, technieken aangereikt heb gekregen, verbondenheid heb ervaren en inzichten heb kunnen verscherpen vanuit het gevoel. Ik wil meer van dit…”

“Mijn les was dat ik het waard ben om liefde te voelen en me er voor open te stellen. Het loslaten van verdriet dat ik steeds bij me hield. Mijn zielsverbintenis terug voelen. Ik vond alles goed aan deze training, er zijn geen woorden voor om dit gevoel te omschrijven.”