Testimonials

Weer voluit leven zonder stress, pijnklachten of gevangen zitten aan een gevoel
Voeding en lifestyle

“Ik kwam via via bij Ingrid terecht, omdat ik niet meer wist hoe ik mijn klachten kon oplossen. Had inmiddels al alles geprobeerd, van huisarts tot specialist, en moest er maar mee leren leven werd gezegd. Maar uiteindelijk bleek het met de juiste voeding en homeopathische druppels gewoon op te lossen te zijn! Ik ben super blij met het resultaat!” 

“Ik at iedere dag chocolade, maar eet het u bijna niet meer. Ik heb er nu nog steeds geen behoefte meer aan. Zo raar en fijn.”

Fysieke klachten

“Het probleem was verschrikkelijke kiespijn door opstandige zenuw. De grootste winst is dat na 2 a 3x behandeld te zijn het probleem weg is. Ik zou andere mensen adviseren om met jou samen te werken omdat jij elk probleem kan behandelen en verschillende methodes kan toepassen in overleg met de persoon.” 

“Mijn ogen bleven tranen. De huisarts had me al verschillende middeltjes hiervoor gegeven, maar het ging niet over. Na diverse behandelingen bij Leef je Passie kan ik nu weer gewoon uit mijn ogen kijken.” 

“Jaren kamp ik al met rugklachten. Een hernia-operatie heeft verlichting gegeven, maar de rug blijft gevoelig. Door de behandelingen bij Leef je Passie loop ik steviger in mezelf en is mijn rug minder gevoelig”

“Hoi Ingrid, Ik bedank me bij jou voor de medicatie. Vanaf dat ik ze in neem heb ik veel minder pijn. Had ik dat maar eerder gedaan en ze worden ook nog vergoed door mijn zorgverzekering. Hoera. Wat is me dat heerlijk om minder pijn te hebben. Ik wil een nieuwe afspraak bij je, kun je verschillende datums doorgeven? Bij voorbaat dank. Lieve groet”

Angsten en andere emoties

“Ik vond het heel eng om iedere dag alleen naar school te gaan en wist niet waar ik dan moest gaan staan. Ik durfde eigenlijk niet naar iemand toe te gaan. Ik kreeg buikpijn en snapte niet waarom. Nu ga ik graag naar school en heb al vriendjes en vriendinnetjes. Nu komen ook zelfs anderen bij mij staan en hoef ik niet na te denken over waar ik zou moeten gaan staan en de buikpijn is weg”

“Ben naar Ingrid gegaan voor angsten om op bepaalde plekken auto te rijden en het hebben van ticks. Na twee behandelingen rijd ik gewoon overal auto en zijn de ticks over.” 

“Ik trilde als een rietje. Zo gespannen was ik. Ik wist me geen raad meer en was de wanhoop nabij. Door Leef je Passie kan ik nu beter omgaan met de spanning en is het trillen gestopt.”

“Nooit bij stilgestaan dat een huisdier de klachten van zijn baasje over kan nemen, maar na behandeling en het resultaat hiervan, weet ik nu wel beter”. 

“Dank je wel Ingrid voor je bijdrage om mij dicht bij mezelf te laten blijven in een moeilijk proces op familiegebied, waardoor ik liefdevol kan kijken naar mezelf, maar ook naar alle familieleden.” 

Hypnotische maagverkleining

“Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat. Tot op heden ben ik heel erg blij met mijn maagband en ben tot nu toe 7,5 kg. afgevallen. Bij de jaarlijkse diabetes controle kreeg ik te horen dat mijn glucosewaarden flink gezakt waren en dat ik, als het zo door gaat, geen medicatie meer hoef te gebruiken. Ben benieuwd. Ik luister nog elke dag naar de Mp3 en daar wordt ik heel ontspannen van. Het eten gaat ook prima en het tellen gaat automatisch.”

Behandelingen in het algemeen

“De werkwijze binnen Leef je Passie is heel open en rustig. De behandeling gaf gelijk een rustgevend en vertrouwd gevoel; ik voelde me niet ‘bij de dokter’, maar in gesprek met een bekende. Tijdens de behandeling is alle ruimte voor gesprek en wordt geluisterd naar mijn gevoel.” 

“Jezelf voor een spiegel zetten kan op 101 manieren. Zelfreflectie is de sleutel tot geluk. Ingrid duikt samen met jou doorheen via oefeningen om er achter te komen welke het beste helpt voor jou. Je leert je innerlijke met je uiterlijke ‘zelf’ te koppelen en zo als persoon sterker door het leven te gaan. Je bent genoeg.”

“ik wil je bedanken voor de inzichten die ik van je kreeg. Een voorbode van wat er nog meer kwam. Succes met je bedrijf.”

“Eindelijk is de kogel door de kerk. Ik ga mijn avontuur aan en start volgend jaar met mijn droombaan. Dank je wel voor je hulp.”